Δήμαρχος Τσέπελης: Επί 2.5 χρόνια έχει μετατρέψει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης σε...ΙΧ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ!!!


Όχι μια μέρα ή δυο… Αλλά από 1/9/2019 μέχρι και χθες 27/12/2021, δηλαδή επί δυόμιση χρόνια συνέχεια, ο Δήμαρχος Τσέπελης χωρίς καμιά τσίπα, χωρίς να σέβεται το δημοτικό χρήμα αλλά και την υψηλή αντιμισθία του, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης κυριολεκτικά ως… ΙΔΙΩΤΙΚΟ!!! Δηλαδή με αυτό πηγαίνει και στις προσωπικές του επιχειρήσεις αλλά και στις δουλειές του και φυσικά οι δημότες του πληρώνουν και τα… καύσιμα!

Μάλιστα διαθέτει και δυο…οδηγούς, ο εις εκ των οποίων (σ.σ. Ο Δήμος Ξυνίδης) είναι και υπεύθυνος οχημάτων που ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ τα πάντα!), ωστόσο το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο οδηγεί ο ίδιος ο Δήμαρχος και σπάνια οι οδηγοί του και παρκάρει μάλιστα επί 2.5 χρόνια, στο πάρκινγκ του σπιτιού του!!! Εκτός όταν παθαίνει μια βλάβη…

Για παράδειγμα η φωτογραφία που φιλοξενεί σήμερα ο «Μ»  είναι τραβηγμένη το πρωί της Κυριακής 26/12/2021 έξω στο πάρκινγκ του Δημάρχου Τσέπελη στο σπίτι του στη Χρύσα Ξάνθης!!!

Μάλιστα αν δει κανείς τις δαπάνες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στα συνεργεία, είναι χιλιάδων ευρώ!!!

Με τα λεφτά αυτά δηλαδή ο Δήμος Ξάνθης θα είχε πάρει… ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!

Φυσικά έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες φωτογραφίες όλες αυτά τα 2.5 χρόνια με την καραμπινάτη ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ του Δήμαρχου Τσέπελη να χρησιμοποιεί τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ αυτοκίνητα του Δήμου Ξάνθης ως ΙΔΙΩΤΙΚΟ και ΖΗΜΙΑ χιλιάδων ευρώ σε βάρος του Δήμου Ξάνθης, αλλά δυστυχώς ουδέποτε κινήθηκε ο πρώην Εισαγγελέα Ξάνθης.

Για να δούμε, θα κινηθεί τώρα τουλάχιστον ένας Εισαγγελέας;

(σ. σ.. Σημειώνω ότι με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πήγαινε και… διακοπές στη Θάσο το καλοκαίρι ο Δήμαρχος Τσέπελης… Προφανώς γιατί τα ΛΕΦΤΑ και οι λοιπές παροχές που έχει δεν  του φτάνουν…).

ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ… Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ!
ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ..

Από πρώτο χέρι η πληροφορία και όπως μαθαίνω, ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης βρίσκεται σε τέτοια «θέση» πλέον, που εξαρτάται απόλυτα από ότι πει, ο… Τσέπελης και ότι εντολή του δώσει!

Έτσι ενώ για παράδειγμα κάποια στιγμή το καλοκαίρι που ο Τσεγγελίδης αποφάσισε να … «επαναστατήσει» κατά του Δήμαρχου Τσέπελη και ρωτούσε πως έφυγε από τη Φωνή της Αμερικής, ο Φανουράκης έλεγε δεξιά και αριστερά ότι, «θα υπέγραφε από κει και πέρα μόνο τα… νόμιμα», τα πράγματα όχι μόνο άλλαξαν…

Αλλά ο Φανουράκης λέει ΝΑΙ  σε όλα!! Και μάλιστα εν γνώσει του ότι έτσι ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ τις περισσότερες φορές, αφού έχει απόλυτη εξάρτηση επάνω του ο Δήμαρχος Τσέπελης…!

Ο λόγος;

Εμείς τον ξέρουμε… Όπως και ο Σταυρακάρας με τον Αμοιρά που τον έχουν «σώσει» ουκ ολίγες φορές…!

Κι ο νοών νοείτω φυσικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου