Το πρόγραμμα “Her World, Her Rules” της FIBA μετά την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα και στη Ξάνθη! Το εμφάνισαν ως...."επίτευμα" Τσέπελη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

*Eυρωπαϊκό πρόγραμμα της FIBA, Σταυρακάρας και Νικολόπουλος, επεχείρησαν να το εμφανίσουν ως...επίτευγμα του Δήμαρχου Τσέπελη, ενώ το ίδιο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε και στη Καβάλα αλλά και στην Αλεξανδρούπολη!

Το πρόγραμμα “Her WorldHer Rules” της FIBA, που πραγματοποιείται με την αρωγή της ΕΟΚ, έκανε μια διήμερη… στάση και στην Ξάνθη άσχετα αν ορισμένοι επιχείρησαν να το "εμφανίσουυν" βέβαια ως επίτευγμα του....Δημάρχου Τσέπελη και του γνωστού "δίδυμου" Πάνου Σταυρακάρα και Νίκου Νικολόπουλου.!!

Για παράδειγμα η Εβίνα Μάλτση ήταν εκεί, όπως και στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη τις προηγούμενες μέρες, για να συστήσει το μπάσκετ σε κορίτσια Δημοτικών Σχολείων

Συνολικά 126 κορίτσια από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης έπαιξαν, άκουσαν όσα είχε να τους πει η Μάλτση και σίγουρα αγάπησαν λίγο περισσότερο το μπάσκετ. Παράλληλα, έγινε και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» με τη συμμετοχή 117 αγοριών.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κωνσταντίνος Λογοθέτης και Ραδής Θεοδωρίδης, οι προπονητές Νεδήμ Καρά Αχμέτ, Χρήστος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Νίκος Ρετζέπης, οι αθλήτριες Μαρία Μαμαλίκατζη, Αθανασία Συμεωνίδη, Νασλί Μπαϊρακτάρ, Μαρία Τονικίδου και Θεοδώρα Χατζηαντωνίου.

Το «παρών» έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Νίκος Νικολόπουλος και συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Παναγιώτης Σταυρακάρας και η τοπική συντονίστρια, Σταυρούλα Καραηλιάδου.

Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων και υπό την εποπτεία των Διευθυντών των σχολείων, Γιώργο Κουράκο (2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης) και Βαγγέλη Σιάκα (3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης) με τη βοήθεια των Ζήση Ζαϊμη (ΚΦΑ, 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης) και Αναστάσιος Ευφροσυνίδης (ΚΦΑ, 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης).

Συντονιστής συνολικά του προγράμματος για την ΕΟΚ είναι ο Θωμάς Χαρμπαλής.Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου