Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης ο Δημήτρης Ερελιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

  

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης εκλέχθηκε ο Δημήτρης Ερελιάδης κατά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Ο κ. Ερελιάδης, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από 1ης Ιανουαρίου και για τα επόμενα 4 χρόνια, υπερψηφίστηκε από 142 συναδέλφους του δικηγόρους έναντι 134 ψήφων που έλαβε η απερχόμενη πρόεδρος κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου ενώ υπήρξαν επίσης 11 λευκά ψηφοδέλτια. Αξιοσημείωτο των φετινών εκλογών ήταν η μεγάλη συμμετοχή των δικηγόρων της Ροδόπης καθώς ψήφισαν συνολικά 287 εκ των 329 εγγεγραμμένων μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους αυτούς που πίστεψαν στο πρόσωπο μου και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Θέλω να συγχαρώ την κ. Χατζηαντωνίου για τον προεκλογικό της αγώνα και πιστεύω ότι θα την έχουμε πολύτιμο συνεργάτη στη νέα μας θητεία. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τα παιδιά μου που στάθηκαν δίπλα μου.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και πανελλαδικά αλλά και τοπικά. Αυτά μπορούμε να τα πούμε κάποια στιγμή, από τον Ιανουάριο που αναλαμβάνω θα μπορέσω να σας πω πιο αναλυτικά τις σκέψεις και τις απόψεις μου. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου