ΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ... «ΜΠΑΡΕΣ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Από το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου δόθηκε στην κυκλοφορία ο Περιφερειακός δρόμος της Ξάνθης, (που είχε κλείσει για έργα και ασφαλτόστρωση από το καλοκαίρι), αλλά με προστατευτικές μπάρες στον παράδρομο, όπως είχαμε αποκαλύψει από τον ΜΑΧΗΤΗ!

Για το συγκεκριμένο θέμα όμως, του πολύμηνου κλεισίματος του δρόμου που ταλαιπώρησε τους επαγγελματίες της περιοχής, είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή στις 16 Νοεμβρίου 2021, ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος την οποία όμως έδωσε στη δημοσιότητα «κατόπιν εορτής» μόλις χθες το πρωί!

Αναλυτικά στην ερώτησή του ο Κυριάκος Βελόπουλος, προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών και Εσωτερικών, ανέφερε τα παρακάτω:

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Θεσσαλονίκη, 16/11/2021

Του: Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας

ΠΡΟΣ: Τoν κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Καθυστέρηση           αποπεράτωσης          και       απόδοσης       στην κυκλοφορία παρακαμπτήριας οδού στην Ξάνθη»

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Ξάνθης, καθυστερεί η ολοκλήρωση της παρακαμπτήριας οδού της πόλης, η οποία συνδέεται με την περιφερειακή της. Βάσει εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, θα έπρεπε οι σχετικές εργασίες να είχαν ολοκληρωθεί στο τέλος του περασμένου Οκτωβρίου και να έχει, κατά την τρέχουσα στιγμή, παραδοθεί το εν λόγω συγκοινωνιακό έργο στην τοπική κοινωνία. Ωστόσο, λόγω καθυστέρησης της ολοκλήρωσης και της απόδοσης του ανωτέρω οδικού έργου στην κυκλοφορία, προκαλούνται συνεχή και διαρκώς επιδεινούμενα προβλήματα βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις που βρίσκονται εκατέρωθεν της παραπάνω οδού, η οποία βρίσκεται ακόμα «υπό κατασκευή», οδηγώντας τους επιχειρηματίες που έχουν επαγγελματική έδρα πέριξ αυτής σε απόγνωση.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να εξαντλήσετε κάθε περιθώριο παρεμβάσεών σας, κατά το μερίδιο δικαιοδοσίας που σας αναλογεί, ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες της παρακαμπτήριας οδού της Ξάνθης και να αποδοθεί στην κυκλοφορία η εν λόγω το συντομότερο, δεδομένου ότι και η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, σε σχετικό με το θέμα Δελτίο Τύπου, ανέφερε: «…όλες οι εργασίες στην παράκαμψη Ξάνθης εκτελούνται σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος Οκτωβρίου, οπότε και η οδός θα αποδοθεί στην κυκλοφορία»;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου