ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΔΡΑΣΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΡΟΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

  

Επιδημία» κλοπών και πάλι στη πόλη μας με συνεχείς καταγγελίες στα «Στραβά κι Ανάποδα» και δράστες –το πιο πιθανό- νεαρούς Ρομά.

Χαρακτηριστικές οι καταγγελίες στο «Στραβά κι Ανάποδα» από συμπολίτες μας:

Χαρα Κυριακιδελη

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μια  παράκληση έκλεψαν το ποδήλατο του παιδιού από τις 21.00χτες το βράδυ μέχρι τις 9.00 σήμερα το πρωί. Από περιοχή 12 Αποστόλων. Αν κάποιος είδε κάτι παρακαλώ να Μ ενημερώσετε. Ευχαριστώ και την διαχείριση για την δημοσίευση.

Giorgos Misoglou

Χθες βράδυ αυτά τα γυφτακια 5 τον αριθμό ηλικίας 15 περίπου στην λεωφόρο στρατού ( μας έχουν ρημάξει εκεί ) στις 0145 προσπάθησαν να κλέψουν ένα μηχανάκι και το έσωσε ένας γείτονας , είχαν σπάσει το τιμόνι και το είχαν βγάλει στο δρόμο και το έσερναν για δροσερό .Δεν ξέρω τι κάνει η ασφάλεια η αστυνομία ,φυλάνε την πλατεία ? Εμένα προσωπικά μου έχουν κλέψει στα 20 χρόνια που μένω εκεί 3 μηχανάκια ένα καταλύτη από το αμάξι και πολλές φορές βενζινα την προηγούμενη βδομάδα μου έκλεψαν βενζινα από μεγάλο μοτό και η υπόλοιπη από το σωληνάκι έπεσε όλη κάτω.

 Όλους τους γείτονες από κάτι τους έχουν κλέψει ,αν δεν μπορεί να μας προστατεύσει η αστυνομία να ξέρουμε να αρχίσουμε να φυλάμε σκοπιές ,και αν τα πιάσουμε δεν ξέρω αν θα προλάβει να τα σώσει κανένας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου