Αντιδρούν οι Εμπορικοί Σύλλογοι της ΑΜ-Θ με την αλλαγή του ωραρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια


Γιάννης Κελγιώργης (Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας) : Η Καβάλα δεν έχει καμία σχέση με τους συνωστισμούς. Τα λεωφορεία πηγαίνουν και έρχονται σχεδόν άδεια οπότε ευελπιστούμε να μην ισχύσει αυτό το μέτρο για την Καβάλα.

Αντώνης Σκουλίδης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Δράμας) : Υποτίθεται εφαρμόζεται ένα μέτρο για να μην υπάρχει συνωστισμός ενώ στις επαρχίες δεν υπάρχει καν κίνηση στην αστική συγκοινωνία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο στην επαρχία. Ήδη μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων υπάρχει μεγάλη καθίζηση στην αγορά, και αυτό το μέτρο τα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Νομίζω ότι ήταν περιττό το συγκεκριμένο μέτρο.

Ευθύμης Μίλκογλου (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης) : Δεν ήταν αναγκαίο να γίνει. Οι Επαρχιακές πόλεις δεν είναι σαν την Αθήνα, δεν υπάρχει αυτός ο συνωστισμός. Υπάρχει και ο αθέμιτος ανταγωνισμός με τα σουπερ μάρκετ που πωλούν είδη που πουλάμε και εμείς στα καταστήματα. Πως γίνεται σε εμάς να χρειάζεται ο ανεμβολίαστος rapid test για να ψωνίσει και στα σούπερ μάρκετ όχι…;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου