ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Με νέο επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης, κατεβαίνει η παράταξη Δημαρχόπουλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


*Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης, τους άφησε εν λευκώ, να προχωρήσουν στην επιλογή του νέου υποψήφιου δημάρχου Ξάνθης που η επιτροπή θα αποφασίσει εντός των ημερών

Καταιγιστικές είναι πλέον οι εξελίξεις, όχι μόνο στην «καταρρέουσα» παράταξη Τσεπελη υπό το βάρος μάλιστα πλείστων σοβαρών ποινικών υποθέσεων, στην εν «διαλύσει» ΑΓΑΠΗ, και τους «4» αλλά και στην μείζονα αντιπολίτευση! Δηλαδή στην παράταξη Δημαρχόπουλου...

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, αφού αρχικά συναντήθηκαν 13 περίπου δημοτικοί σύμβουλοι, επιλαχόντες  και υποψήφιοι της παράταξης του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου, ΟΜΌΦΩΝΑ  αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα, στην επιλογή νέου επικεφαλής που θα ηγηθεί του συνδυασμού στις επόμενες δημοτικές εκλογές!!!

Μάλιστα στην συνέχεια,  3μελής Επιτροπή,  συναντήθηκε με τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο στον οποίο του μετέφερε την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή τους  και ο οποίος προς τιμή του,  συμφώνησε να μην είναι αυτός ο υποψήφιος Δήμαρχος και να στηρίξει παράλληλα την όποια επιλογή καταλήξουν τα μέλη του συνδυασμού. 

Τέλος τους άφησε εν λευκώ,  να προχωρήσουν στην επιλογή του νέου υποψήφιου δημάρχου Ξάνθης που η επιτροπή θα αποφασίσει εντός των ημερών.

Έτσι μετά τις ραγδαίες αυτές  εξελίξεις, αναμένεται η Επιτροπή να αποφασίσει με διευρυμένη πλέον σύνθεση,  τα πρόσωπα που θα προσεγγίσουν, προκειμένου να τους προταθεί να αναλάβουν την ηγεσία του συνδυασμού  και να ξεκινήσει η οργάνωση του νέου ευρύτερου δημοτικού συνδυασμού, με στόχο μια καλύτερη Ξάνθη, ένας Δήμος που να αξίζει στους δημότες-Ξανθιώτες. 

Κι έπεται η συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου