ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ: ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

  

Σημειώνουμε ότι στην κινητοποίηση των κατοίκων παραβρέθηκε και η ΑΔΕΔΥ με τον Πρόεδρό της Μπάμπη Ευστρατίου (στέλεχος της ΔΑΚΕ) αλλά και ο Πρόεδρος του  ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης (επί σειρά ετών ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ. Ν. Ξάνθης) , ενώ ήταν ΑΦΑΝΤΟΙ τόσο ο Κυβερνητικός βουλευτής και γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης, όπως και ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης και ο  Αντιπεριφεριεάρχης Νίκος Ευφραιμίδης, σε αντίθεση με το Κέντρο Υγείας Φερών όπου μαζεύτηκε όλος ο... Έβρος ως συμπαράσταση στον Δήμο Φερών!

Με αποτέλεσμα λόγω .... Μίνας Γκάγκα, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ να πάρει "πίσω"την απόφαση για το Κέντρο Υγείας Φερών!!! 

Ενδιαφέρον έχει ωστόσο η απάντηση του επίσης γαλάζιου αλλά αγωνιστή Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη,  τι θα έλεγε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αν επικοινωνούσε ΣΗΜΕΡΑ μαζί του,  στον ραδιοσταθμό Life 921 fm.

Διαβάστε αυτούσιο τον διάλογο:

-«Δήμαρχε Γιώργο Τσιτιρίδη, αν είχατε αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τον Πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε τηλεφωνικά είτε αν τον είχατε απέναντι σας, τι θα του λέγατε για αυτήν την αδικία η οποία συντελείται; Σε βάρος του ιστορικού Δήμου Αβδήρων και των κατοίκων....»

Γ.Τ.: «Θα του θύμιζα, θα του θυμίσω....ότι είχε έρθει παλιά στα Άβδηρα,  στην πατρίδα του Δημόκριτου, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, και στη Γενισέα και μας έλεγε για μια καλύτερη Δημόσια Υγεία που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία. Εμείς καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουνε προβλήματα με τον κορονοϊό αλλά δεν σημαίνει ότι αν τα κλείσουμε όλα τα Περιφερειακά Ιατρεία και τα Κέντρα Υγείας και οδηγήσουμε σε ένα Νοσοκομείο τότε δεν θα είναι χειρότερη η κατάσταση. Νομίζω ότι θα πρέπει να εισακουστεί η φωνή των πολιτών, του κόσμου και να αλλάξουνε τις αποφάσεις γιατί έτσι οδηγούμαστε όχι σε αποκέντρωση αλλά σε συρρίκνωση της Δημόσια Υγείας».

-«Ποιο είναι το μήνυμα σας προς τους κατοίκους των Αβδήρων αλλά και τους δημότες Τοπείρου;».

Γ.Τ.: «Και η δημοτική αρχή του Δήμου Αβδήρων και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και την επικοινωνία που είχαμε και θα παρθούν κι οι ανάλογες αποφάσεις και στο Δήμο Τοπείρου, θα αγωνιστούμε προκειμένου να αλλάξουν αυτές οι αποφάσεις, κι αν δεν αλλάξουν δεν θα σταματήσουμε στις κινητοποιήσεις. 

-Να είναι σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να ξαναλειτουργήσει το Κέντρο Υγείας Αβδήρων..!.».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου