Με πρόταση Μέτιου, το Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ ζητεί την ΑΚΥΡΩΣΗ της απόφασης για το Κέντρο Υγείας Αβδήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

*ΨΗΦΙΣΜΑ στον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για διοικητή 4ης  ΥΠΕ: Δεν μπορούν να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, χωρίς να αφουγκράζονται τις Τοπικές κοινωνίες!  

"Βόμβα" απο τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο στο Περιφερειακό συμβούλιο και ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ της τοπικής κοινωνίας!  

Πριν αλέκτωρ λαλήσει...και παρά τις ¨διασπαστικές" κινήσεις και τα "περίεργα"....email, με πρόταση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ στο Περιφερειακό συμβούλιο της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου, αποφασίστηκε ομόφωνα να αποσταλεί ΨΗΦΙΣΜΑ στον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και να ζητηθεί εδώ και τώρα, η ΑΚΥΡΩΣΗ της απόφασης για την υποβάθμιση και στην ουσία "κλεισίματος" του Κέντρου Υγείας ΑΒΔΗΡΩΝ!

Χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μέτιος τόνισε να αποσταλεί το ψήφισμα τονίζοντας με νόημα απευθυνόμενος στον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Τσαλικικάκη. 

"Δεν μπορούν να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, χωρίς ν' ακούν την τοποκή κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού που ΑΝΤΙΔΡΑ...!" 

Η πρότασή του πέρασε και αποτελεί την πρώτη νίκη! Και την πρώτη δικαίωση του Δήμαρχου Αβδήρων και αγωνιστή Γιώργου Τσιτιρίδη, του Δήμαρχου Τοπείρου, των  Φορέων και της Τοποικής κοινωνίας!!!

(σ.σ. Υπενθυμίζουμε οτι κατά των κινητοποιήσεων είχε ταχτεί ο Αντιπεριφεριάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, προφανώς απο εμμονές απέναντι στον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη...)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου