ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΛΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


“Όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Κόρμπος όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε το ποδόσφαιρο επαγγελματικά, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ήταν και είναι μία οργανωμένη ομάδα, που παρέχει όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές, τόσο στις προπονήσεις της, όσο και στα επίσημα παιχνίδια. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο για τον οποίο προέβη στην παρακάτω ψευδή δήλωση, την οποία παραθέτω αυτούσια, όπως αυτή δημοσιεύτηκε σε Μέσο, στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη. Απαντώντας λοιπόν, για την προσωπική του εμπειρία στο χτύπημα που αποκόμισε στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής πέρσι στο Xanthi FC Arena, είπε στο επίμαχο, κατ’ εμένα, σημείο:”

Απάντηση Παναγιώτη Κόρμπου: “Χτύπησα στον αγώνα Ξάνθη – Ιωνικός στο 2ο λεπτό και συνήλθα σε ένα δωμάτιο στα Πηγάδια στο 88ο λεπτό. Δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο για να με μεταφέρει στο νοσοκομείο και η αγωνία των ανθρώπων ήταν μεγάλη. Πώς ο διαιτητής και ο παρατηρητής άφησαν να ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι; Δεν σου κρύβω μάλιστα ότι αυτό το περιστατικό ουσιαστικά με οδήγησε να σταματήσω από το επαγγελματικό επίπεδο”.

“Παραθέτω λοιπόν, τις παρακάτω φωτογραφίες για να υπενθυμίσω στον κ. Κόρμπο ότι όχι μόνο ασθενοφόρο υπήρχε στο γήπεδο, αλλά και μηχανοκίνητο φορείο με το οποίο άλλωστε, μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Επίσης, θέλω να του υπενθυμίσω ότι υπήρχε και οδηγός στο ασθενοφόρο και είναι ο ίδιος άνθρωπος τον οποίο είχαν κυνηγήσει “φίλαθλοι” της τότε ομάδας του. Αν θέλει ο κ. Κόρμπος, είμαι στην διάθεσή του για να του στείλω κι άλλες φωτογραφίες…”




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου