Καιρός: Σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες και καλοκαιρία

Δεν υπάρχουν σχόλια

  Αραιές νέφωσεις κατά τόπους πιο πυκνές προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ στα βορειοδυτικά όπου πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι περιορισμένη με ομίχλες κατά τόπους.

Οι άνεμοι στα δυτικά πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά ασθενείς και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα βόρεια τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 26 και στην Κρήτη τους 27 βαθμούς Κελσίου.


Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Θερμοκρασία: Από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και τα ανατολικά όπου θα φτάσει τους 18 με 21 βαθμούς Κελσίου, στα Δωδεκάνησα και τη δυτική Ελλάδα τους 24 με 26, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 24 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου