"Τσουνάμι"! Για απάτη στο σκαμνί τον Δεκέμβριο αντιδήμαρχος! Ποιό Νόμο παραβίασε ο Ι. Καμαρίδης με τον εξωδικαστικό της ΔΕΥΑΞ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


 *Σύλλογος Πολιτικών μηχανικών: Παρακάμπτονται φάκελοι που έχουν ολοκληρωμένα στοιχεία προς τον δήμαρχο Τσέπελη και την Πολεοδομία!

Κάποττε τελειώνουν οι πανδημίες και τελειώνουν και οι ασυλίες, λέμε εδώ και καιρό και πριν αλέκτωρ λαλήσει, άρχισαν να ..."καρφώνουν¨ο ένας τον άλλον!

  1.Έτσι αντιμαχόμενος πρωτοκλασάτος αυτοδιοικητικός μας "ενημέρωσε" δια τρίτου προσώπου οτι, "αντιδήμαρχος, κάθεται στο σκαμνί μέσα στον Δεκέμβρη 2021 -σε λίγες μέρες δηλαδή- για ...απάτη!

 Τσεκάραμε την είδηση και είναι αληθής.

 2.Στα χέρια μας βρίσκεται πλέον η προσωπική επιστολή του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου στις 8/11/2019, προτείνοντάς του.... εξωδικαστικό συμβιβασμό, ΧΩΡΙΣ απόφαση Διοικητικού συμβουλίου, χωρίς τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑ Νέστου (πως και πόσο κστολογεί το κάθε κυβικό) [που  ΟΜΟΛΟΓΕΙ σε αυτήν οτι "έχει ήδη συζητήσει και συναντηθεί μαζί του, κατά πατάβαση του νόμου που διέπει τις ΔΕΥΑΞ 1069/1980) και απαιτείται εκτός απο απόφαση του Δ.Σ. της Επιχείρησης και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Τίποτα απο τα δυο δεν συνέβη με αποτέλεσμα την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ σε βάρος της ΔΕΥΑΞ και των δημοτών.

3.Επιστολή ντοκουμέντο, Διαμαρτύρεται ο σύλλογος Πολιτικών μηχανικών γιατί παρακάμπτονται φάκελοι που έχουν ολοκληρωμένα στοιχεία προς τον δήμαρχο και την Πολεοδομία!

 4.Ωμή παρέμβαση της Γεν. γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφίας Ψωμά σε πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης του Δήμαρχου Τσέπελη, γιατί με σχόλιό του με..."ψευδώνυμο" (!)  (σ.σ. Που είχε χρησιμοποιήσει και προεκλογικά τον Μάιο 2019...), τα έσερνε "άγρια" στον Τσέπελ για το κολυμβητήριο!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου