Εορτασμός Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνας Γηροκομείου Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Συγκεκριμένα  Τετάρτη 24 Νοεμβρίου  και ώρα 18:30 μ.μ. έως 20:00 μ.μ.  παραμονή της εορτής,  θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ. Παντελεήμονος.

Ανήμερα της εορτής  Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 07:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. θα τελεστεί  Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας, ιερουργούντος   του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ. Παντελεήμονος.

Αρτοκλασίες συμπολιτών μας θα δεχόμαστε κατόπιν τηλ.  επικοινωνίας  στο 25410 23114.

Λόγω των ιδιαίτερων και  δύσκολων λόγω covid  συνθηκών που επικρατούν, εντός του Ιερού Ναού μπορούν να παραβρεθούν ΜΟΝΟ οι ηλικιωμένοι μας και τα εμβολιασμένα μέλη του Δ.Σ. του Γηροκομείου.

Οι συμπολίτες μας θα έχουν την δυνατότητα να ανάψουν το κεράκι τους και  να προσκυνήσουν την εικόνα της Αγίας Αικατερίνας μας στον ειδικό χώρο που διαμορφώσαμε στον αύλειο χώρο του γηροκομείου δίπλα στο καμπαναριό την  παραμονή Τετάρτη 24 Νοεμβρίου από τις 20:00μ.μ. έως 11:00 μ.μ. και  ανήμερα της εορτής  Πέμπτη 25 Νοεμβρίου από τις  10:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ.

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες  με Υγεία κα Χαρές στα σπιτικά τους.

Για την οικογένεια του Γηροκομείου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιωάννης Χ.  Παπαχρόνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου