Μεγάλη η πτώση για τον κλάδο υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ξάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αλέξης Θεοδωρίδης:

«Θεωρώ ότι βασικότερος στόχο είναι να σταματήσει η στοχοποίηση της εστίασης ως χώρου μετάδοσης του ιού, παράλληλα με τον «απεγκλωβισμό των επιχειρηματιών από το βάρος ευθύνης για τους ελέγχους και δευτερεύοντος η απαίτηση των οικονομικών ενισχύσεων από το κράτος…»

  Μεγάλη πτώση καταγράφει ο κλάδος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ξάνθη μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων, όπως αναφέρει ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Καφέ- Μπαρ Ξάνθης, κύριος Αλέξης Θεοδωρίδης, καθώς οι περισσότεροι καταναλωτές έχουν επιστρέψει στο σύστημα του take away. Ενώ, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν κόψει εντελώς το «έξω», λόγω του φόβου για τον ιό, αλλά και της πεσμένης ψυχολογίας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  «Πειθαρχημένοι αλλά «μουδιασμένοι» εμφανίζονται στην πλειονότητά τους οι Ξανθιώτες καταναλωτές. Ενώ, δηλαδή, πειθαρχούν στα νέα μέτρα, χωρίς να δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα στους καταστηματάρχες που είναι αναγκασμένοι να διενεργούν τους σχετικούς ελέγχους, έχουν περιορίσει στο έπακρο τις εξόδους τους, λόγω και της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου