Καιρός: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια

  Για σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα οι οποίες γρήγορα θα σταματήσουν, ενώ τοπικές βροχές αναμένονται μετά τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά. Τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα υπάρχει πιθανότητα τοπικών καταιγίδων, ενώ στα κεντρικά και βόρεια αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο και από νότιες διευθύνσεις στο Ιόνιο με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Εύβοια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη οι οποίες μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα σταματήσουν. Τοπικές βροχές αναμένονται μετά τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά, κυρίως στα νησιά του Ιονίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 18, στην Ήπειρο από 1 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 18-19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 19, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 10 έως 17-18 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 19-21 βαθμούς, ενώ στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στο Ιόνιο νότιοι με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18-19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απο διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 15-16 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr, Φωτογραφία από Roman Grac από το Pixabay



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου