ΔΕΥΑΞ: Με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση της Τρίτης 30/11-"Καινούργια" πολυθρόνα πήρε ο... Σίφης Κοσμίδης!!! Καλορίζικη...

Δεν υπάρχουν σχόλια

  

Διαπιστώνοντας ότι "δεν τον παίρνει πλέον" και δεν μπορεί να συνεχίσει με συνεδριάσεις δια....περιφοράς -και μετά την γενική κατακραυγή ακόμη και από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Τσέπελη-Φανουράκη- με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 10 το πρωϊ, η συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΞ!!!

Τώρα γιατί θα πρέπει να γίνει στις 10 το πρωϊ που ενδεχομένως κάποια μέλη αναγκαστικά πρέπει να βρίσκονται είτε στα σχολεία, είτε στις δουλειές τους, αυτό ας το κρίνουν οι πολίτες

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν συνολικά 18 θέματα  με τα με αριθμό 5 (πυρασφάλεια εγκαταστάσεων) και 14 (προμήθεια για εγκατάσταση συστήματος τηλεδιάσκεψης για τις…ανάγκες της ΔΕΥΑΞ!), να αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Η είδηση των τελευταίων ημερών; Ο Σήφης Κοσμίδης αγόρασε....νέα πολυθρόνα με την πλήρη έγκριση του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη που επί Σδρέβανου είχε καταγγείλει την "πολυθρόνα" που είχε αγοράσει ο νυν "εκλεκτός" του πλέον Παναγιώτης Κάρτης! 

Αναλυτικά η πρόσκληση του Προέδρου Ι. Καμαρίδη αναφέρει τα παρακάτω:

Σας προσκαλούμε, σε τακτική συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 30 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 του Διοικητικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.         Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.

2.         11η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2021.

3.         Σύσταση Επιτροπής για παροχή γνώμης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν καμιά αξία (Ν.3463/2006 αριθμ. 199 παρ. 6).

4.         Έγκριση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάθεση μελέτης με τίτλο «Μελέτη σχεδιασμού Θερμοκηπιακής Μονάδας Ηλιοθερμικής Ξήρανσης ιλύος της Ε.Ε.Λ. Ξάνθης».

5.         Έγκριση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής κλειστών προσφορών για την «Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών για την πυρανίχνευση - πυρασφάλεια στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων της επιχείρησης».

6.         Έγκριση ανάθεσης ύστερα από πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση ασφαλτικών σε τμήματα οδών του Δήμου Ξάνθης (Φάση ΙΙ)». 

7.         Έγκριση ανάθεσης ύστερα από Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκτέλεση του έργου «Επέκταση δικτύου ύδρευσης σε τμήμα του οικισμού Κιμμερίων». 

8.         Έγκριση ανάθεσης ύστερα από Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την «Παροχή υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας για το έτος 2022».

9.         Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής για την «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας για το έτος 2022».

10.       Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης προσφορών για την «Προμήθεια εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων και συντήρηση για ένα έτος».

11.       Έγκριση 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού Διενέργειας και Αξιολόγησης για το διαγωνισμό «Προμήθεια υλικών ύδρευσης, αποχέτευσης και υδρομέτρων έτους 2022-2023».

12.       Έγκριση 3ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού Διενέργειας και Αξιολόγησης για την «Προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου και κατιονικού πολυηλεκτρολύτη έτους 2021-2022».

13.       Έγκριση 4ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού Διενέργειας και Αξιολόγησης για την «Προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου και κατιονικού πολυηλεκτρολύτη έτους 2021-2022» και έγκριση κατακύρωσης.

14.       Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεδιάσκεψης για τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης».

15.       Πρωτόκολλο παραλαβής εγγυημένης λειτουργίας για το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών για τη σύνδεση των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ) των αντλιοστασίων Ευμοίρου και Κυψέλης και θέση σε λειτουργία αυτών – Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστημάτων Αντιστάθμισης Αέργου Ισχύος στα Αντλιοστάσια Ευμοίρου, Κυψέλης και Δροσερού».

16.       Λήψη απόφασης επί αιτήματος του σπουδαστή Ροϊδου Γεώργιου για την πραγματοποίηση της πρακτικής του άσκησης μέσω ΟΑΕΔ στη Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.          

17.       Έγκριση σχεδίων Τευχών Διακήρυξης και διαδικασίας προκήρυξης του έργου με τίτλο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΙΛΗΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5068846.

18.       Ανάδειξη Οργάνων Διενέργειας Διαδικασιών Σύναψης Δημόσιας Σύμβασης για το έργο με τίτλο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΙΛΗΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5068846.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Της ΔΕΥΑ Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου