Καλά με τον Θεοδωρικάκο, αλλά με το ραντεβού του Δήμαρχου Αβδήρων με τον Πλεύρη τι γίνεται Χρήστο Μέτιο; Γα την...πρωταπριλιά 2022 θα κλειστεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Διαβάζω σε δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ ότι πάλι (χθες) στην Αθήνα βρίσκονταν ο Μέτιος αλλά με το ραντεβού με τον Πλεύρη τι γίνεται;

.»Στην Αθήνα λοιπόν βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου 2021 είχε συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

 «Συζητήσαμε διεξοδικά τα θέματα αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης αλλά και όλες τις αναγκαίες πολιτικές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ώστε οι πολίτες της Περιφέρειάς μας να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς. Η συνεργασία μου με τον Υπουργό όπως πάντα ήταν άψογη», σημείωσε αμέσως μετά ο κ. Μέτιος σε ανάρτησή του»

Κι εγώ ο αφελής ερωτώ.

-Με το ραντεβού του Δημάρχου  Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη που θα έκλεινες ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου τι γίνεται; Και για πότε θα κλειστεί τελικά; Για την...Πρωταπριλιά 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου