Άγριο bullying σε Γυμνάσιο στην Ξάνθη: Αγωγή γονέων σε διευθύντρια γιατί «αγνόησε βασανιστήρια στην κόρη τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η υπόθεση μαθήτριας Γυμνασίου στην Ξάνθη που εξαιτίας της ψυχολογικής και σωματικής βίας που υπέστη, αντιμετωπίζει εδώ και τρία χρόνια σοβαρά προβλήματα, λαμβάνει ειδική ψυχιατρική αγωγή, ενώ οι γονείς της δίνουν δικαστική μάχη ώστε να βγει στο φως της δημοσιότητας η αλήθεια για τα βασανιστήρια που υπέστη το παιδί τους και συνάμα να αποδοθεί δικαιοσύνη σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής Αθηναϊκής εφημερίδας. .

Συγκεκριμένα με  αγωγή προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης, που δημοσιοποίησε το protothema.gr, οι γονείς της 17χρονης, σήμερα, άτυχης κοπέλας κατηγορούν δύο συμμαθητές της για συνεχόμενες προσβολές, ψυχικές και σωματικές βλάβες, κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018, τότε που το κορίτσι φοιτούσε στη Β’ Γυμνασίου. Η αγωγή αφορά, συγκεκριμένα, γονείς δύο μαθητών αλλά και τη διευθύντρια, η οποία εγκαλείται, από τη μεριά του κοριτσιού, για απόκρυψη της πραγματικότητας και αδιαφορία.

Τα λόγια των κηδεμόνων του θύματος για τις καταστάσεις που αναγκαζόταν να βιώσει η κόρη τους συγκλονίζουν, τη στιγμή που ζητούν την ποινική δίωξη των γονέων των μαθητών που προχώρησαν σε κινήσεις εκφοβισμού.

-Περισσότερα με την έκδοση της απόφασης. Αν και οι αγωγές κρατάν χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου