Πως να συνδυάσεις μποτάκια με τζιν

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Και λέμε απαραίτητος, γιατί δεν υπάρχουν πιο εύκολα και άνετα κομμάτια από τα αγαπημένα μας χειμερινά μποτάκια και ένα versatile denim. Επίσης, μιλάμε για δύο items που δεν λείπουν από καμία ντουλάπα, ενώ οι περισσότερες από εμάς σίγουρα έχουμε κάνει παραπάνω από μία αγορά σε jeans και μποτάκια. Επομένως, οι επιλογές είναι πολλές και τα combos ακόμη περισσότερα.

Επιστρατεύστε, λοιπόν, τα basic αγαπημένα κομμάτια σας και κάντε μοναδικούς συνδυασμούς.

Τα κλασικά blue denims αναδεικνύονται φέτος ιδανικά με τα updated combat booties ή με τα chunky μποτάκια σας. Τα αρβυλάκια με κορδόνι μπορούν να φορεθούν με ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και ψηλή μέση ή ακόμη και με ένα πιο στενό jean σε skinny style.

Φέτος είδαμε, επίσης, να επιστρέφουν και τα western μποτάκια σε δερμάτινες και suede υφές, που μπορείτε να φορέσετε με ένα mum fitted jeans ή μια φαρδιά τζιν παντελόνα με μεγάλα μπατζάκια, για ένα πιο cool αποτέλεσμα. Για extra πόντους στιλ επιλέξτε ένα denim σε λευκό ή μαύρο χρώμα και όχι στο κλασικό μπλε. Εάν πάλι δεν είστε fans των high heels, στην αγορά υπάρχουν πολλά σχέδια σε μποτάκια με χαμηλό άνετο τακούνι και εντυπωσιακά χρώματα, όπως το κόκκινο, το πράσινο και το λευκό.

Για τα πιο ενημερωμένα fashion girls που αγαπούν τα ξεχωριστά παπούτσια, η πιο fashion forward επιλογή της σεζόν είναι τα μποτάκια σε στιλ γαλότσας, που ήρθαν για να μας προστατεύσουν τις βροχερές μέρες του χειμώνα. Φορέστε τα με ένα jean σε ίσια γραμμή και ένα παιχνιδιάρικο αδιάβροχο jacket.

Get inspired:

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου