Ενυδατικές κρέμες κατάλληλες για το χειμώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μήπως η επιδερμίδα σας είναι πιο χλωμή και λίγο πιο ξηρή τώρα που ο καιρός κρύωσε ελαφρώς;

Ίσως η κατάσταση επιδεινωθεί, καθώς η θερμοκρασία πέφτει, όμως σκεφτείτε ότι όλα αυτά δεν συμβαίνουν μόνο σε εσάς. Είναι αρκετοί αυτοί που υποφέρουν από δερματικές ανησυχίες, οι οποίες προκαλούνται από το κρύο αυτό το διάστημα. Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, η λύση είναι μία: φυσικά, η ενυδάτωση του προσώπου.

Μπορούμε να επισκεφθούμε τον δερματολόγο μας και να επιλέξουμε τις ιδανικές θεραπείες για πλήρη ενυδάτωση του προσώπου αλλά και να επενδύσουμε στην κατάλληλη ενυδατική κρέμα, η οποία με συστηματική χρήση θα αναζωογονήσει πλήρως το δέρμα μας.

Υπάρχουν στιγμές που μία κρέμα μπορεί να θρέψει και να ανακουφίσει πλήρως την επιδερμίδα μας τον χειμώνα. Σκεφτείτε πώς λειτουργούν τα ρούχα, όταν για παράδειγμα έχει κρύο, επιλέγουμε στρώματα υφασμάτων, κασμίρι και μαλλί για να ζεστάνουμε το σώμα μας. Λοιπόν, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το layering των προϊόντων που εφαρμόζουμε στο δέρμα μας, το ένα μετά το άλλο, όπου ουσιαστικά το προστατεύουμε από το κρύο, παρέχοντας του πολύτιμα, θρεπτικά και πλήρως ενυδατικά συστατικά.

Ένας ακόμη λόγος που ο χειμώνας μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα μας είναι και οι εναλλαγές στην θερμοκρασία, όταν βγαίνουμε από το ζεστό σπίτι μας, στον εξωτερικό χώρο όπου κάνει κρύο, που βλάπτουν σε μεγάλο βαθμό το δέρμα μας -κυρίως όσων υποφέρουν από ξηρότητα. Όπως αναφέρουν οι δερματολόγοι, αυτή η απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, θέτει το προστατευτικό φραγμό του δέρματος σε κίνδυνο, αφήνοντας την υγρασία να εξατμιστεί.

Ανεξάρτητα από πόσα προϊόντα επιλέγουμε να εφαρμόσουμε, το κλειδί είναι μία ισχυρή ενυδατική κρέμα, η οποία κλειδώνει την υγρασία και εξασφαλίζει ενυδάτωση και λάμψη. Επιλέξαμε στο κολάζ που ακολουθεί τις καλύτερες ενυδατικές της αγοράς, ιδανικές για τον χειμώνα, για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σας.

Lancome,nifique Cream: Με βελούδινη υφή, εμπλουτισμένη με λειαντικά ενεργά συστατικά, προσφέρει εντατική ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα σας. Οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, η επιδερμίδα ξαναφωτίζεται και γίνεται ορατά πιο νεανική. Κατάλληλη για κάθε ηλικία. Χρησιμοποιήστε τη καθημερινά, μετά τον ορό Advanced Genifique.

Shiseido,Vital Perfection Uplifting & Firming Cream: Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση, το δέρμα σας γίνεται πολύ πιο ανθεκτικό και σφριγηλό, προστατεύεται από οξειδωτικές επιδράσεις και τα περιγράμματα γίνονται πιο καθορισμένα. Αυτές οι αλλαγές εξασφαλίζουν ορατά τη νεότερη όψη που επιθυμείτε.

La Prairie, Skin Caviar Nighttime Oil: Οι επιστήμονες της La Prairie δημιούργησαν μια νέα ενσάρκωση του ελβετικού χαβιαριού, το Caviar Retinol. Ένα μοναδικό μίγμα ρετινόλης από χαβιάρι και λιπιδίων χαβιαριού. Το Skin Caviar Nighttime Oil, εμπλουτισμένο με Caviar Retinol, βοηθά στην αντιμετώπιση της απώλειας της ζωντάνιας της επιδερμίδας εξαιτίας της γήρανσης. Η πλούσια και μεταξένια σύνθεση ενισχύεται περαιτέρω με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα. Η εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων ελαττώνεται, η επιδερμίδα συσφίγγεται και η υγρασία συγκρατείται.

La Mer, The Moisturizing Cream: Αυτή η πολυτελής, πλούσια κρέμα βυθίζει την επιδερμίδα σε βαθιά, καταπραϋντική ενυδάτωση και βοηθά στην αποκατάσταση της ξηρότητας. Η επιδερμίδα αποκτά λεία και σφριγηλή αίσθηση. Οι γραμμές και οι ρυτίδες λειαίνονται ορατά. Ιδανική για πιο ξηρές επιδερμίδες.

Caudalie, Vinosource-Hydra S.O.S Intense Moisturizing Cream: Αυτή η πλούσια κρέμα καταπραΰνει ακόμη και το πιο ευαίσθητο και ξηρό δέρμα για την αποκατάσταση της υγρασίας και της ευλυγισίας. Η ερυθρότητα και η σφίξιμο εξαφανίζονται αφήνοντας μια άμεση αίσθηση άνεσης. Το φρέσκο και λεπτό άρωμά του, συνδυάζει πράσινες νότες από περγαμόντο, μανταρίνι, φύλλα λεμονιάς, αγγούρι και φρέσκια μέντα.

Korres, Μαύρη Πεύκη Κρέμα Ημέρας 4D Bio-Shapelift Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες: Πλούσια κρέμα ημέρας με τεχνολογία 4D Bio-ShapeLift, για στοχευμένη δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting. Εμπλουτισμένη με ω-λιπαρά οξέα για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, και πολυφαινόλες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Biotherm, Blue Therapy Cream Accelerated: Αντιγηραντική ενυδατική κρέμα ταχείας δράσης για άμεσα πιο λεία επιδερμίδα με νεανική όψη. Μειώνει εντυπωσιακά τα 3 πιο σημαντικά σημάδια γήρανσης: ρυτίδες, σκούρες κηλίδες και έλλειψη ελαστικότητας (χαλάρωση). Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, επιβραδύνει τη διαδικασία πρόωρης γήρανσης.

Lancaster, 365 Skin Repair: Αντιρυτιδική κρέμα νυκτός που χαρίζει στην επιδερμίδα μια πλήρη αναγέννηση 7 ωρών. Διαγράφει τις φθορές από τη μνήμη της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, ύστερα από καταστάσεις όπως ένα ταξίδι, μια έντονη μέρα, μια νύχτα χωρίς ύπνο ή μετά από πολλές ώρες μπροστά από οθόνη. Ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας σύντομης ξεκούρασης, θα μοιάζετε σαν να έχετε κοιμηθεί όλη νύχτα.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου