Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης για τις δηλώσεις Χατζηθεοδώρου που αφορούν βοήθεια σε τοπικό κανάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Οι απίστευτες δηλώσεις του μέλους της Ν.Ε. Συριζα Ξάνθης, κ. Χατζηθεοδώρου μας έχουν αφήσει εμβρόντητους

– Καλούμε τον Σύριζα να δώσει απαντήσεις τουλάχιστον στους πολίτες της Ξάνθης

– Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ξάνθης

Ανακοίνωση –Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ξάνθης με αφορμή δηλώσεις του μέλους της Ν.Ε. Συριζα Ξάνθης, κ. Χατζηθεοδώρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των κυρίων Πυλαρινού και Παπαχαβιάρη, ο κος Χατζηθεοδώρου σε “συνέντευξή του στο κανάλι Next TV παραδέχτηκε ότι βοήθησαν τοπικό κανάλι να ανοίξει για να περνάνε τις θέσεις τους”.

  Τα δύο στελέχη της ΝΔ Ξάνθης καλούν τον ΣΥΡΙΖΑ “να δώσει απαντήσεις τουλάχιστον στους πολίτες της Ξάνθης” όπως αναφέρουν απαντώντας στο ερώτημα: “Με ποιον τρόπο βοήθησαν τοπικό κανάλι;” Αναλυτικότερα η ανακοίνωση των κυρίων Κ. Πυλαρινού και Χρ. Παπαχαβιάρη έχει ως εξής:

  «Οι απίστευτες δηλώσεις του μέλους της Ν.Ε. Συριζα Ξάνθης, κ. Χατζηθεοδώρου μας έχουν αφήσει εμβρόντητους. Σε συνέντευξή του στο κανάλι Next TV παραδέχτηκε οτι βοήθησαν τοπικό κανάλι να ανοίξει για να περνάνε τις θέσεις τους. Όχι πως δεν γνωρίζαμε την ιδεολογία του Συριζα και του κυρίου Τσίπρα που με συνοδοιπόρο του τον κ. Παππά προσπάθησε να κλείσει κανάλια εθνικής εμβέλειας. Αλλά δεν περιμέναμε αυτό να συμβεί και σε τοπικό επίπεδο.

  Καλούμε τον Συριζα να δώσει απαντήσεις τουλάχιστον στους πολίτες της Ξάνθης.

  Με ποιον τρόπο βοήθησαν τοπικό κανάλι;

  Με κρατική χορηγία σε βάρος των υπολοίπων μέσων;

  Με ιδιωτική χορηγία; και αν ναι, ποιου επιχειρηματία;

  Με παρέμβαση στον κρατικό μηχανισμό;

  Σας ακούμε προσεκτικά…

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Πυλαρινός

Ο Γραμματέας

Χρήστος Παπαχαβιάρης

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ξάνθης στη ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ξάνθης


Με την παρακάτω ανακοίνωση απαντά στη ΔΕΕΠ Ν.Δ Ξάνθης η  Ν.Ε. Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, ως προς τις δηλώσεις του συντονιστή της Ν.Ε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης:

  «Προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης αναφορικά με την τοποθέτηση του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης, για την «βοήθεια» που παρασχέθηκε σε τοπικό κανάλι, προκειμένου να μπορέσει να ανοίξει. Και προκαλεί έκπληξη, αφού οι τελευταίοι που δικαιούνται να τοποθετούνται επ’ αυτού είναι οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης στην Ξάνθη.

  Ας τους διαφωτίσουμε λοιπόν. Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σαφώς και βρέθηκε δίπλα στο Κανάλι 6, όπως βρέθηκε σε όλα, άλλωστε, τα περιφερειακά Κανάλια,  ενεργοποιώντας τον νόμο Βενιζέλου σύμφωνα με τον οποίο η κρατική διαφήμιση οφείλει να διανέμεται κατά 70% στα Κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και κατά 30% στα περιφερειακά. Οπότε στα πλαίσια αυτού του δίκαιου νόμου, ενισχύθηκε και το τοπικό Κανάλι με κρατική διαφήμιση όπως και πολλά άλλα, βοηθώντας την ελεύθερη και δημοκρατική πληροφόρηση των πολιτών. Κάτι για το οποίο η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι υπερήφανη. Κι αυτό δε διστάζουμε να το πούμε δημοσίως. Κάτι που δεν έχουν το θάρρος να κάνουν οι «φύλακες» της ηθικής, αφού μια ματιά και μόνο σε ορισμένα τοπικά μέσα, δημιουργεί τα ίδια ερωτήματα που εκείνοι θέτουν. Ναι κύριοι της ΝΟΔΕ. Βοηθήσαμε στα πλαίσια του νόμου και όχι μέσα από υπόγειες διαδρομές, όπως συμπεράνατε, κρίνοντας εξ’  ιδίων τα αλλότρια. Άλλωστε γι αυτές τις διαδρομές είστε οι πρώτοι διδάξαντες.

  Ας μας πουν λοιπόν. Ανιδιοτελώς ο «μάνατζερ» και «διαμορφωτής» της κοινής γνώμης, του κυρίου Μητσοτάκη και του Δημάρχου, διαρρήγνυε τα ιμάτιά του για τις δηλώσεις του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής;

  Ας μας πουν οι όψιμοι θεματοφύλακες πόσα χρήματα μοιράστηκαν στα ΜΜΕ της περιοχής σε ποια και τι ποσά πήρε το καθένα με προκάλυμμα την πανδημία από την κατάπτυστη Λίστα Πέτσα, για την περιβόητη ευαισθητοποίηση για τον εμβολιασμό σε ευαίσθητες ομάδες στην Ξάνθη;

  Ας μας πουν για όλες τις υπόλοιπες αναθέσεις που δεν περιορίζονται μόνο στα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και στις παράλληλες μπίζνες ιδιοκτητών τους;

  Ας ανοίξουμε λοιπόν τα χαρτιά μας  με στοιχεία και ονόματα και ας κρίνει η τοπική κοινωνία  τη …διαπλοκή.

  Κλείνοντας να τους επισημάνουμε ότι στο Σπίτι του Κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί. Εκτός κι αν θέλουν να κάνουμε μια αναδρομή στη Διαύγεια για να δούμε από κοινού, ποιος ταΐζει ποιον και πόσο! Ας μην προκαλούν λοιπόν γιατί αν ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου, οι άνεμοι που θα ξεχυθούν δεν θα συμπαρασύρουν εμάς.

  Είμαστε στη διάθεση όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου