Σε κρίσιμη κατάσταση στον “Ευαγγελισμό” η Φώφη Γεννηματά – Αποσύρει την υποψηφιότητάς της

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εκτάκτως στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη χθες το βράδυ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου, αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Αποσύρεται από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ

H Φώφη Γεννηματά αποσύρει την υποψηφιότητά της για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, λόγω επιδείνωσης της υγείας της, καθώς υποχρεώθηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά αναφέρει :«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής». Τονίζει πώς «ως πρόεδρος, μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Α. Λοβέρδος: Είμαι δίπλα στη Φώφη Γεννηματά ως φίλος και σύντροφος

Τη συμπάθειά του για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο συνυποψήφιός της, Ανδρέας Λοβέρδος. « Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Ν. Ανδρουλάκης: Περαστικά στη Φώφη Γεννηματά και ταχεία ανάρρωση – Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνυποψήφιος με τη Φώφη Γεννηματά για την ηγεσία του κόμματος, μόλις πληροφορήθηκε την επιδείνωση της υγείας της δήλωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση. «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Eπικοινωνία Γ. Παπανδρέου με τη Φώφη Γεννηματά – Ευχήθηκε περαστικά και καλή ανάρρωση

Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Φώφη Γεννηματά, στην οποία ευχήθηκε περαστικά, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση.

Τέλος τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση έστειλαν στην κ. Γεννηματά, με μηνύματά τους, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, ο Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας, ο Αρχηγός του Κόμματος “Μέρα25” κ. Βαρουφάκης καθώς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου