Δήλωση Δημαρχόπουλου για την παραίτηση του Παναγιώτη Ταρενίδη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παναγιώτη Ταρενίδη, η εργατικότητα, η οξυδέρκεια, η ταπεινότητα, η μέχρι τώρα άμεμπτη λειτουργία σου από κάθε θέση που υπηρέτησες, η παλικαρίσια στάση σου, δείχνουν αυτό που πραγματικά είσαι.

Ένας ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας πολύτιμος συνεργάτης, ένας άνθρωπος που πραγματικά αγαπά τον τόπο του και θέλει μόνο να προσφέρει στους συμπολίτες μας.

Σήμερα εγώ ο ίδιος, ο συνδυασμός μας “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ”, αλλά πρωτίστως η Πόλη και οι Συμπολίτες μας, η Ξάνθη μας, με την δική σου παραίτηση από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, στερείται έναν έντιμο και ειλικρινή αυτοδιοικητικό άνδρα, ένα φίλο, έναν άοκνο και πολύτιμο συνεργάτη.

Είναι αλήθεια ότι :

«Μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων ετών, η λειτουργία της Δημοτικής Αρχής έχει υποβαθμίσει έως και απαξιώσει τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου αποδεικνύει την απουσία ειλικρινούς ενδιαφέροντος για το όφελος της Πόλης μας και των συμπολιτών μας.»

Είναι αλήθεια ότι :

«Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέσα σε αυτό το κλίμα που διαμορφώνεται με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, ορισμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις συμπεριφορές τους, δίνουν απροκάλυπτα ρεσιτάλ αναξιοπιστίας και ασυνέπειας.»

Είναι αλήθεια ότι :

«Στην Ξάνθη μας, άξιζε μία καλύτερη Δημοτική Αρχή…»

Παναγιώτη Ταρενίδη, φίλε και συνεργάτη, προσωπικά σε ευχαριστώ για όλα!!!

Για την Δημοτική Παράταξη

«ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Ο Επικεφαλής

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

π. Δήμαρχος Ξάνθης



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου