Πρώτη δικαίωση για Μαρία Λυκίδου: Επέστρεψε στη ΔΕΥΑΞ, καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα, αγωγή και μήνυση κατά του Προέδρου Ι. Καμαρίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΜΑΡΙΑ ΛΥΚΙΔΟΥ: Εμένα η ΔΕΥΑΞ ήταν και είναι το σπίτι μου....! Γι' αυτήν την επιχείρηση και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό ο Δήμαρχος  Ξάνθης κύριος Τσέπελης,  έχω ρίξει πολύ ιδρώτα και κόπο και κανείς δεν θα μπορέσει ότι μέσον κι αν χρησιμοποιεί να με κάνει μην ενδιαφέρομαι για το παρόν και το μέλλον της..." 

Η Μαρία Λυκίδου, πρώην διευθιύντρια της ΔΕΥΑΞ και επί χρόνια εξ' απορρήτων του Δημάρχου  Τσέπελη την περίοδο που ήταν Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ,  αποδείχτηκε και σήμερα το πρωϊ  (Παρασκευή 2/10/2021)...  "πολύ σκληρή" για να...."πεθάνει", αφού εμφανίστηκε κανονικά με την δικηγόρο της Λίτσα Μιχαηλίδου στο Δήμο Ξάνθης και στην Προσωπάρχη Πόπη Τζανόγλου, ωστόσο....  η εξπρές  απόφαση του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη αποδείχτηκε..."διάτρητη" (!)...! 

Αποτέλεσμα; Επέστρεψε κανονικά στο γραφείο της στη ΔΕΥΑΞ, ενώ το πρωι της ερχόμενης Τρίτης  5/10/2021 καταθέτει όχι μόνο Ασφαλιστικά μέτρα αλλά και μήνυση κατά του Προέδρου της επιχείρησης  Ιπποκράτη Καμαρίδη για "εκδικητικό μένος" και συνεχές μπούλινγκ που λίγο έλλειψε μάλιστα να της στοιχίσει ακόμη και την ίδια της την ζωή!!! 

Σημειώνεται οτι στο πλευρό της εκτός απο πολλούς υπαλλήλους συναδέλφους της, είναι και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του ιδίου του Δημάρχου Ξάνθη που ΑΝΟΙΧΤΗ διαφωνούν με το συνεχές "μπούλινγκ" του νυν Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη!!! Κάτι που εκφράζουν και δημόσια...

Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται περίτρανα οτι "μπορεί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης να θέλει να "απαλλαχτεί" απο την άριστη μηχανικό και πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ Μαρία Λυκίδου για ευννόητους φυσιά λόγους εν όψει και των έργων που θέλει να υλοποιήσει ύψους 20 εκατ. ευρώ, πλην όμως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ακόμη πολύ...δρόμο!

-Αφού η Μαρία Λυκίδου  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ της έχει υποστεί ένα άνευ προηγουμένου μένος και μπούλινγκ  απο τον νυν Πρόεδρο, παραμένει ωστόσο ΟΡΘΙΑ! 

Ενώ για μια ακόμη φορά, μολονότι η δικηγόρος της έχει ζητήσει συγκεκριμένα έγγραφα απο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ. ο τελευταίος όπως και σε άλλες περιπτώσεις δεν τα χορηγηθεί!! 

"Εμένα η ΔΕΥΑΞ ήταν και είναι το σπίτι μου.... Γι' αυτήν την επιχείρηση και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό ο Δήμαρχος  Ξάνθης κύριος Τσέπελης,  έχω ρίξει πολύ ιδρώτα και κόπο και κανείς δεν θα μπορέσει ότι μέσον κι αν χρησιμοποιεί να με κάνει μην ενδιαφέρομαι για το παρόν και το μέλλον της...", τονίζει προς πάσα κατεύθυνση η Μαρία Λυκίδου!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου