Η ομάδα αιμοδοτών του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεινής Περιοχής διένειμε καυσόξυλα σε κατοίκους της ορεινής Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 



Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεινής Περιοχής Ν. Ξάνθης σε σχετική ανάρτηση στα social media τονίζει πως συγκέντρωσε και διένειμε καυσόξυλα σε μια προσπάθεια κάλυψης των αναγκών θέρμανσης των κατοίκων της ορεινής περιοχής. Αναλυτικότερα η ανάρτησή τους αναφέρει τα ακόλουθα:


«Ο χειμώνας άρχισε φέτος να δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του. Στην προσπάθειά μας να συνδράμουμε το Δασαρχείο Ξάνθης στις διανομές σε καυσόξυλα, τη στιγμή που πολλοί από τους κατοίκους της ορεινής περιοχής είχαν ήδη ξεμείνει από θέρμανση, η Ομάδα Αιμοδοτών του συλλόγου μας κινητοποιήθηκε για άλλη μια φορά έγκαιρα. Πολύ γρήγορα συγκέντρωσε μια μεγάλη ποσότητα σε καυσόξυλα από προσφορές επιχειρηματιών και πολιτών του τόπου μας και αφού έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις προχώρησε στη διανομή τους δίνοντας προτεραιότητα στους ηλικιωμένους και ασθενείς που πάντα έχουν τις περισσότερες ανάγκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου