ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΛΥΚΙΔΟΥ ή ΟΙ… ΔΥΟ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΕΠΕΛΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Και βέβαια, κατανοητή η αντίδρασή τους, αφού χιλιάδες ευρώ έχουν πάρει μέχρι σήμερα όλα αυτά τα πληρωμένα «παπαγαλάκια» από τον Τσέπελη, τον Φανουράκη και τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, οπότε πρέπει να προσφέρουν και τις «ανάλογες» υπηρεσίες τους…

Άλλο όμως είναι το ερώτημα…!

-Ποιο είναι το χειρότερο; Το συνεχές μπούλινγκ του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη σε βάρος της Μαρίας Λυκίδου που πήγε λιπόθυμη στο Νοσοκομείο Ξάνθης; Η κοροϊδία της κόρης του «κάου μποί» από το Πούρναλικ που της απαγόρευσαν να μπει στο Δημαρχείο και ευτυχώς έσωσε κάπως την «παρτίδα» ο Φανουράκης;

Ή δυο «μπουνιές» του εργαζόμενου στον Τσέπελη που τον ειρωνεύονταν επί ώρα και του φέρονταν σαν «σκουπίδι» μπροστά σε όλους; Ξεχνώντας ότι αυτός ο άνθρωπος έτρεχε στις εκλογές γι’ αυτόν και τον Ζερενίδη;Και τους έδωσε την "ψυχή"του και η Βέτα του είπε οτι απουσίαζει ο Δήμαρχος απο το γραφείο του, ενώ ήταν εκεί;!!!

Ας με απαντήσουνε πρώτα σε αυτό όλοι αυτοί οι .... «Φαρισαίοι» και υποκριτές «παπαγάλοι» του Τσέπελη που ξαφνικά άρχισαν να «γλύφουν» και τον… Λύρατζη και μετά μιλάμε μετά και για τα υπόλοιπα…!

(σ.σ. Φίλτατοι «παπαγάλοι»… Και οι φτωχοί που δεν έχουν τα κουστούμια, τις γραβάτες και τα πλούτη του Δήμαχοι Τσέπελη, έχουν την ΑΞΙΑ τους!).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου