ΒΟΜΒΑ! Ηχηρή παραίτηση Παναγιώτη Ταρενίδη απο το αξίωμα του Δημοτικού συμβούλου Ξάνθης με "βροντές" κατά Τσέπελη και Σία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων ετών, η λειτουργία της Δημοτικής Αρχής έχει υποβαθμίσει έως και απαξιώσει τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου αποδεικνύει την απουσία ειλικρινούς ενδιαφέροντος για το όφελος της Πόλης μας και των συμπολιτών μας.

Λίγες μέρες μετά την παραίτηση του γιατρού ορθοπεδικού Χουσεϊνογλου Τιμούρ που παραιτήθηκε απο το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου της παράταξης "ΞΑΝΘΗ για όλους",  με σκληρές αναφορές απέναντι στη διαπλοκή και στην κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Ξάνθης, το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου ακολούθησε κι άλλη παραίτηση!

Συγκεκριμένα με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης ο Παναγιώτης Ταρενίδης του γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου της παράταξης ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ. 

Την θέση του θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών Σάκης Χατζηϊαντωνίου που αναμένεται να ορκιστεί άμεσα, ενώ πρώτος επιλαχών γίνεται ο Μαρίνος Σδρέβανος.

Ο Παναγιώτης Ταρενίδης είναι ο τρίτος δημοτικός σύμβουλος που παραιτείται, παραδίδοντας παράλληλα και την έδρα του στην παράταξή του. 

Προηγήθηκαν οι παραιτήσεις του γιατρού Βασίλη Παπαδόπουλου απο την παράταξη ΑΓΑΠΗ, με ευθείες βολές κατά του δημοτικής αρχής Τσέπελη και του επίσης γιατρού κ.Τιμούρ. που εγκατέλειψε την παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους με ιδιαίτερα σκληρές και καυστικές δηλώσεις. 

Αναλυτικά η επιστολή του Παναγιώτη Ταρενίδη αναφέρει τα παρακάτω:

ΞΑΝΘΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 

Πρόεδρο δημοτικού 

συμβουλίου Ξάνθης 

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να παραιτηθώ από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης. 

Μία απόφαση που ελήφθη μετά από 30 χρόνια ανελλιπούς δράσης μου στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, στη διάρκεια των οποίων είχα πάντα σε προτεραιότητα το να τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και να προσπαθώ αδιάκοπα για το καλό του Τόπου μας. 

Δυστυχώς, στην παρούσα συγκυρία αισθάνομαι ότι η παραμονή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ήταν μία μεγάλη έκπτωση στις αρχές και στις αξίες, με τις οποίες τόσα χρόνια ως άνθρωπος και ως αυτοδιοικητικός πορεύομαι. 

Μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων ετών, η λειτουργία της Δημοτικής Αρχής έχει υποβαθμίσει έως και απαξιώσει τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου αποδεικνύει την απουσία ειλικρινούς ενδιαφέροντος για το όφελος της Πόλης μας και των συμπολιτών μας. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέσα σε αυτό το κλίμα που διαμορφώνεται με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, ορισμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις συμπεριφορές τους, δίνουν απροκάλυπτα ρεσιτάλ αναξιοπιστίας και ασυνέπειας. 

Θεωρώντας ότι στην Ξάνθη αξίζει μία καλύτερη Δημοτική Αρχή, επέλεξα να παραιτηθώ εκφράζοντας τη διαμαρτυρία μου για την σημερινή απογοητευτική κατάσταση, αλλά και τη δέσμευσή ότι προσωπικά θα συνεχίσω να δίνω αγώνα για το όφελος της Πόλης μας και των συμπολιτών μας.  

Παναγιώτης ΤαρενίδηςΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου