Apple: Έρχονται τα AirPods 3rd Generation

Δεν υπάρχουν σχόλια


Η Apple επιτέλους ανακοίνωσε την 3η γενιά των AirPods, μέσα από το νέο ειδικό Apple Event που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα. Τα νέα wireless earbuds έρχονται με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό που έχει κάτι από τα AirPods και AirPods Pro.

Με τιμή που αγγίζει τα $179, τα AirPods 3rd Generation είναι ήδη διαθέσιμα για προ-παραγγελία στην Αμερική, ενώ η κυκλοφορία τους αναμένεται την επόμενη εβδομάδα (ακόμη δε γνωρίζουμε για τη χώρα μας). Τα νέα ακουστικά της Apple έρχονται με αντοχή στο νερό και στον ιδρώτα, ενώ η μπαταρία τους υπόσχεται να σας κρατήσει συντροφιά για έξι ώρες, με τη θήκη συνολικά στις τριάντα ώρες.

Τα νέα AirPods έρχονται με custom driver και adaptive EQ που συντονίζει και βελτιστοποιεί αυτόματα την έξοδο ήχου, ενώ παράλληλα υπάρχουν και τα “force sensor” controls των AirPods Pro. Επίσης, είναι συμβατά και με το σύστημα MagSafe της Apple.

Η Apple για άλλη μια φορά δίνει μεγάλη έμφαση στο spatial audio, καθώς και στο Dolby Atmos που σαφώς υποστηρίζονται από τα νέα AirPods, ενώ θα έχει και την ίδια υποστήριξη με τα μεγάλα ακουστικά της εταιρίας AirPods Pro και AirPods Max.

Τέλος, έρχονται με καλύτερο μικρόφωνο, με νέο AAC-ELD codec για HD ποιότητα κλήσης, ενώ για άλλη μια φορά λείπει το active noise cancellation, το οποίο υπάρχει εδώ και καιρό στα AirPods Pro.

Πηγή: unboxholics.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου