9+1 προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το χειμώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Το φθινόπωρο είναι η εποχή με τα περισσότερα λανσαρίσματα, ο χώρος της ομορφιάς πλημμυρίζει από νέες ενυδατικές προσώπου, σώματος, skincare προϊόντα για extra ενυδάτωση, καλλυντικά που ακολουθούν τις τάσεις, προϊόντα μαλλιών που υπόσχονται μεταξένιες άκρες και υπέροχα χτενίσματα, σαν αυτά που είδαμε σε catwalks διάσημων σχεδιαστών.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ως beauty editor λατρεύω το φθινόπωρο και να δοκιμάζω νέα προϊόντα. Για κάθε προϊόν που δοκιμάζω κρατάω σημειώσεις για τις πληροφορίες που θέλω να μοιραστώ με τους αναγνώστες του bovary.gr.

Τα νέα λανσαρίσματα πλέον έχουν ολοκληρωθεί. Προσωπικά, κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχω ήδη καταλήξει στο δικό μου top10 της σεζόν, το οποίο περιλαμβάνει προϊόντα που θα αγοράσω αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Μάλιστα, είμαι από αυτές που φροντίζω να προμηθευτώ τη νέα συσκευασία του προϊόντος που αγαπώ, πριν καν μου τελειώσει.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί έχω το δικό μου top10. Από κρέμες σώματος για σύσφιξη και ενυδατικές προσώπου για τις κρύες ημέρες έως κραγιόν και αρώματα, από τη λίστα μου δεν λείπει τίποτα από όσα χρειάζεται μία γυναίκα στο νεσεσέρ του χειμώνα.

Korres, Black Pine Bounce Firming: Η σύσφιξη σώματος είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να μας απασχολεί μόνο το καλοκαίρι και ο οίκος Korres έχει το ιδανικό προϊόν.

TRESemme, Day2 Dry Shampoo: Είναι ένα σωτήριο προϊόν το οποίο δεν εξαφανίζει μόνο τη λιπαρότητα, αλλά δημιουργεί και την τέλεια υφή, δίνοντας όγκο στα μαλλιά.

Jo Malone English Pear & Freesia Hair Mist: Ένα από τα ωραιότερα αρώματα του οίκου, διαθέσιμο και σε hair mist. Άλλωστε επιβάλλεται τα μαλλιά μας να έχουν τέλειο άρωμα.

Caudalie, Vinergetic C+ Detox Mask: Οι μάσκες προσώπου είναι το must των τελευταίων χρόνων στο skincare και για αυτήν την εποχή, η συγκεκριμένη μάσκα είναι η ιδανική.

Avon, Anew Renewal Power Serum: Ο ορός είναι το προϊόν που προηγείται της κρέμας και ουσιαστικά προετοιμάζει την επιδερμίδα για να υποδεχθεί τα συστατικά που θα ακολουθήσουν. Με αυτό το σέρουμ της Avon η επιδερμίδα αναζωογονείται και απολαμβάνει ένα boost ενυδάτωσης.

MAC, Tempting Fate Lipstick-Matte Diva: Τα κραγιόν επέστρεψαν δυναμικά μετά από δύο χρόνια πανδημίας. Επιλέξτε μία έντονη απόχρωση που θα αναδείξει την πιο sexy, femme fatale πλευρά σας.

Benefit, Powmade: Τα έντονα, φυσικά φρύδια ήρθαν για να μείνουν και η Benefit έχει να προτείνει τα ιδανικά προϊόντα για το τέλειο αποτέλεσμα.

Lierac, Supra Radiance: Υπέροχη υφή, άμεση απορρόφηση, τέλεια ενυδάτωση, λαμπερή όψη… τι άλλο να ζητήσει κανείς από την ενυδατική του κρέμα;

La Roche Posay, Effaclar Ultra Concentrated Serum: Το ιδανικό προϊόν για δέρματα με τάση ακμής. Προσφέρει απολεπιστικά οξέα και καταπραϋντικά συστατικά και εξασφαλίζει αποδεδειγμένη άμεση αποτελεσματικότητα, µε ορατή βελτίωση του δέρµατος από την 1η ημέρα.

Garnier, Hyaluronic Aloe Gel: Αν το βασικό κριτήριό σας για την ενυδατική είναι η απαλή, λεπτόρρευστη υφή, τότε το συγκεκριμένο προϊόν σας ταιριάζει.

Πηγή: bovary.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου