Δεν υπάρχουν σχόλια

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την ΑΚΥΡΩΣΗ Διεθνή διαγωνισμού για το ΔΑΚ (πρώην γήπεδο Ασπίδας) ύψους 606.750 ευρώ συν ΦΠΑ!!!  Νέα αποκαλυπτικά έγγραφα ντοκουμέντα σήμερα από τον «Μ»




Για το συγκεκριμένο θέμα λοιπόν μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μαχητή», εδέησε να βγάλει ανακοίνωση η δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια, ανακοίνωση φυσικά του στυλ… Σάββα Μελισσόπουλου, του... ηγέτη με το... «ολόσωμο» μαγιό!!!

Αυτούσια όλη η ανακοίνωση:

ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), δέχθηκε την ένσταση μιας ενδιαφερόμενης εταιρίας και ΑΚΥΡΩΣΕ τον διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο Δήμος Ξάνθης για την προμήθεια και τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα στο Δ.Α.Κ Ξάνθης, αξίας 606.750 ευρώ. .

Συγκεκριμένα έκρινε ότι οι τεχνικές προδιαγραφές και οι όροι της διακήρυξης δεν ήταν σαφείς και πλήρεις, αφού περιείχαν ασάφειες και σοβαρές αντιφάσεις μεταξύ τους. 

Το  αποτέλεσμα μετά την ΑΚΥΡΩΣΗ του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ είναι τόσο η επιπλέον χρονική καθυστέρηση του ΕΡΓΟΥ - η τοποθέτηση δηλαδή του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο Δ.Α.Κ Ξάνθης - όσο και ένας ακόμα τραυματισμός του κύρους και της αξιοπιστίας του Δήμου Ξάνθης.

Όλα αυτά τη στιγμή που κανένα νέο ΕΡΓΟ δεν φαίνεται στον ορίζοντα για την Ξάνθη.

Μόλις λοιπόν τελείωσε η επικοινωνιακή πολιτική «της μάνικας» και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση έστω και ενός μικρού, αυτονόητου και στοιχειώδους έργου, που μάλιστα ήταν μία από τις άπειρες προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Τσέπελη, τότε άρχισαν να αναδεικνύονται και πάλι τα προβλήματα, οι ανεπάρκειες και οι αδυναμίες μιας Δημοτικής Αρχής που χρόνια τώρα πορεύεται χωρίς οργάνωση, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς ΟΡΑΜΑ.

Το έχουμε αναφέρει χιλιάδες φορές πως ο Δήμος Ξάνθης πρέπει άμεσα να αλλάξει φιλοσοφία, λογική και νοοτροπία…

Την ίδια χρονική στιγμή άλλοι Δήμοι της Πατρίδας μας κάνουν άλματα, ολοκληρώνοντας και παρουσιάζοντας μεγάλα ΕΡΓΑ που αλλάζουν τη μορφή, τη φυσιογνωμία και τη δυναμική των πόλεών τους …

Η σύγκριση για άλλη μια φορά αποδεικνύεται  μοιραία..

Το λυπηρό όμως είναι ότι τα αποτελέσματα όλης αυτής της ανικανότητας, τα πληρώνουν ακριβά οι πολίτες της Ξάνθης που ζουν σε μία Ξάνθη που φθίνει μέρα με την ημέρα…  

Ξάνθη 30-9-2021

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Ξάνθης

Μελισσόπουλος Σάββας

Σταυρακάρας Παναγιώτης

Χουσεΐν Ογλού Τιμούρ

Παπαδάκης Θεοφάνης

Τσαρεκτσή Τζενάν

Τοπ Σινάν

Χαριτωνίδου Ειρήνη

Καλογερής Γεώργιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου