Εν διαλύσει οι "4"! Με ψήφους 21 υπέρ, ο Δήμος θα αγοράσει το οικόπεδο του Τριμίτζιου στην Πετρελαιοαποθηκών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπράβο στον μεγαλοεργολάβο Στάμο Τριμίτζιο, που "κατάφερε" με τις διασυνδέσεις του όχι μόνο να καταφέρει να πουλήσει αδρά το οικόπεδό του στην Πετρελαιοαποθηκών, αλλά να "διαλύσει" και την....αντιπολίτευση!!! 


Με νίκη της διαπλοκής και οριακά με "21" ψήφους διότι και ο Γιάννης Παπαχρόνης ψήφισε υπέρ (!), το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την αγορά του ακινήτου του μεγαλοεργολάβου και πρώην Αντιδήμαρχου Στάμου Τριμίτζιου στην πετρελαιοαποθηκών!!! Με ένα ποσόν που υπολογίζεται στο 1-1.250.000 ευρώ!!!

Υπέρ της αγοράς του οικοπέδου ψήφισαν ακόμη και οι Ματθαίος Σαββίδης και Παναγιώτης Σταυρακάρας, ενώ το αποτέλεσμα στην ουσία σημάνει την "διάλυση" των "4" αλλά και τους πρώτους τριγμούς και παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου, αφού ο πρώτος σε ψήφους Πάνος Σταυρακάρας δεν ψήφισε υπέρ των συμφερόντων της πόλης, αλλά των οικονομικών συμφερόντων του Τριμίτζιου!

Για τον "Μαχητή" η σημερινή ψηφοφορία είναι μια απο τις πιο ΜΑΥΡΕΣ στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού ενώ υπάρχει οικόπεδο 9 στρεμμάτων στα πρώην Σφαγεία και το οικόπεδο της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ σοτ Δροσερό, εν τούτοις η διαπλοκή και τα εργολαβικά συμφέροντα του πρώην αντιδήμαρχου Ξάνθης Στάμου Τριμίτζιου που κίνησε γη και ουρανό για να "απαλλαχτεί" απο το συγκεκριμένο οικόπεδο, κατάφεραν να πάρουν 21 ψήφους!!! 

Ποιοί ψήφισαν υπέρ:

Και οι 10 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Τσέπελη.

Και οι 5 δημοτικοί σύμβουυλοι της παράταξης Παπαχρόνη με επικεφαλής τον ίδιο που στην ουσία με τον τρόπο αυτό, υπέγραψε την αποχώρησή του απο τους "4". 

Ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης  Σταυρακάρας, δέσμιος των συμφερόντων Νικολόπουλου-Στάμου Τριμίτζιου, απέδειξε πόσο "ευάλλωτη" είναι η παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους. Οι εξελίξεις λογικά απο δω και πέρα θα είναι ραγδαίες.

Οι 4 ανεξάρητοι δημοτικοί σύμβουλοι Χασάν Ογλού, Φερτούν, Στέφανος Ιγιαννίδης,. Σταμάτης Σταματιάδης και  Στέλιος Γουναρίδης.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ματθαίος  Σαββίδης που ταυτίστηκε απόλυτα με τα εργολαβικά συμφέοντα του Στάμου Τριμίτζιου και υπηρέτησε τα συμφέροντα του "΄δίδυμου" Τσέπελη-Φανουράκη, εν γνώσει του οτι αυτή η αγορά ζημιώνει το Δήμο και εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα του μεγοεργολάβου Στάμου Τριμίτζιου. 

 Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αποκάλυψη οτι ο μεγαλοεργολάβος Στάμος Τριμίτζιος θεάθηκε νυχθημερινόν με τον υφυπουργό Παιδείας κ.Συρίγο στη πόλη της Ξάνθης και τον Φανουράκη να διαψεύδει οτι η συγκεκριμένη αγορά έχει οποιαδήποτε σχέση με την αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου απο το Δήμο Ξάνθης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου