ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ!!!! 109 κρούσματα χθες η Ξάνθη!!! 3.739 στη χώρα, 397 στην ΑΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια

  

Πεθαίνει κάθε μέρα κόσμος στη Ξάνθη, τα κρούσματα αυξάνονται και Αντιπεριφέρεια, Δήμος και αστυνομία  δυστυχώς είναι μόνο για... «παράτες»!

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 109 κρούσματα είχε χθες η Π.Ε. Ξάνθης στο σύνολο των 397 στην Περιφέρεια ΑΜΘ και δυστυχώς όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε (σ.σ. Από τη χθεσινή εορτή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης για τον προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. του Αγίου Αρτεμίου) και οι λεγόμενες αρχές είναι μόνο για... «παράτες» και πρώτοι διδάξαντες χωρίς... μάσκες, ο αστυνομικός διευθυντής Πασχάλης Γιώργης, με εκ... δεξιών τον «φίλο του ...πασάμ» Δήμαρχο Τσέπελη!!! Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις...και δείτε και ποιοί εκπροσωπούν τη Ξάνθη του σήμερα...)

109 κρούσματα, χθεσινό αρνητικό ρεκόρ κι ενώ πεθαίνει κάθε μέρα κόσμος στη Ξάνθη και μάλιστα νέοι άνθρωποι και τα κρούσματα αυξάνονται επικίνδυνα (πάμε ολοταχώς για την ΜΩΒ Ζώνη), το απόλυτο τίποτα τόσο από την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, όσο και από το Δήμο Ξάνθης.

Κι όσο για την αστυνομία; Ελάχιστοι έλεγχοι και ειδικά τις πρωινές ώρες στα καφέ!!!

Κάτι που επεσήμανε και ο αθλητικογράφος  Γιάννης Τσιλιγκιρίδης χθες στην αθλητική του εκπομπή από τον LIFE 921 FM.

-Πάρτε μέτρα και δώστε εσείς το καλό παράδειγμα κύριε Αστυνομικέ διευθυντή Ξάνθης που μαζί με τον Δήμαρχο Τσέπελη εμφανίζεστε μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ο ένας δίπλα στον άλλο!!! 

Όμοιος  - ομοίω...;!

-ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ εδώ και τώρα!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου