ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Στην 5η φάση σταμάτησε η πορεία του ΑΟ Ξάνθη στο Κύπελλο Ελλάδας μετά το 1-2 από τον Ιωνικό στον αγώνα της Τετάρτης (27/10) στο Xanthi Arena. Η ξανθιώτικη ομάδα έχασε πέναλτι στο 6′, προηγήθηκε στο 26′ με τον Πλατέλλα, είχε δοκάρι με τον Ιμπραΐμι (30′) και ευκαιρίες να σημειώσει και δεύτερο γκολ, όμως ο Ιωνικός στο 76′ και το 79′ με τον Ντάλσιο και τον Τουράμ έκανε την ανατροπή στο τελικό 1-2.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 5′ ο Ιμπραΐμι αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Τσέλιος όμως στο 26′ ο Πλατέλλας με όμορφο σουτ στη δεξιά γωνία του Ιωνικού, έκανε το 1-0. Στο 30′ ο Ιμπραΐμι ήταν άτυχος στην προσπάθειά του καθώς το σουτ του αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Αναγνωστόπουλου. Στο 33′ η κεφαλιά του Μύγα πέρασε άουτ.

Στο 55′ το σουτ του Ιμπραΐμι μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος ενώ στο 67′ μετά από πάσα του Ιμπραΐμι ο Μονρόζ έκανε το σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 70′ το σουτ του Κρητικού απέκρουσε και πάλι ο Αναγνωστόπουλος. Στο 76′ ο Ντάλσιο με πλασέ μετά από γύρισμα του Τουράμ έκανε το 1-1. Στο 79′ ο Τουράμ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ μετά την κάθετη πάσα και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 86′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΞ με τον Κρητικό μετά από φάση διαρκείας να σουτάρει με την μπάλα να απομακρύνεται από αμυντικό και τους ποδοσφαιριστές να διαμαρτύρονται πως πέρασε τη γραμμή. Στις καθυστερήσεις η προσπάθεια του Μπάτζιου απομακρύνθηκε σε κόρνερ από αμυνόμενο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Αγγελάκης (ΕΠΣ Μακεδονίας) με α’ βοηθό τον Θόδωρο Τζιουβάρα (ΕΠΣ Κοζάνης) και β’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Τσακίρη (ΕΠΣ Δράμας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κώστας Πουλικίδης της ΕΠΣ Δράμας και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μονρόι): Ίτσο, Μιχαήλ, Πολίμος, Παπάζογλου (74′ Μπάτζιος), Τζανακάκης (74′ Δεληγιαννίδης), Δόρης (64′ Κρητικός), Γκόμεζ, Πλατέλλας, Ιμπραΐμι (74′ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος (90′ Δημητριάδης Τ.), Μονρόζ.  

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Λουάν, Μάναλης (85′ Σάντσες), Ντάλσιο, Βαλεριάνος (62′ Καμπράλ), Πογκοσιάν (46′ Βαφέας), Μύγας, Μπάσα (46′ Άοσμαν), Κιάκος, Κωνσταντινίδης (46′ Γκοτσούλιας), Τουράμ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου