Το «ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ» ΤΟΥ... Στάμου..! 1 έως 1.25 εκατ. ευρώ για 6 στρέμματα στην Πετρελαιαποθηκών που ήταν στα... αζήτητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Το όνομα του... Πέτσα που ενέκρινε το 1.000.000 ευρώ, επικαλέστηκε ο Φανουράκης για να «πείσει» το δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσει!!! Τους έδωσε ένα εκατομμύριο δηλαδή ο Υπουργός για να αγοράσουνε....ακίνητο, που έχουν ένα σωρό ή για να αγοράσουν...το βοσκοτόπι του Στάμου; Ιδού η  απορία..!

-ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙ «4», ΑΗΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΙΜΟΥΡ!

*Ποιοι είναι οι «21» δημοτικοί σύμβουλοι που ΨΗΦΙΣΑΝ υπέρ της αγοράς του ακίνητου του μεγαλοεργολάβου Στάμου Τριμίντζιου!!!


Μια από τις πιο ΜΑΥΡΕΣ σελίδες διαπλοκής και συμφερόντων στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης, εξελίχθηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Οκτωβρίου στο με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ  δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, όταν μετά από έντονο παρασκήνιο, πιέσεις και «παζάρια», 21 δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, ψήφισαν στην αγορά του οικοπέδου 6 στρεμμάτων του πρώην αντιδήμαρχου Ξάνθης και μεγαλοεργολάβου Στάμου Τριμίτζιου με ποσόν που θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ –ο ίδιος πριν μήνες μας μιλούσε για... 1.250.000 ευρώ με βάση τις αντικειμενικές αξίες!!!

Μιλάμε για ένα οικόπεδο στην περιοχή Πετρελαιοαποθηκών Ξάνθης, που ήταν... αζήτητα επί χρόνια και ο γνωστός εργολάβος  Στάμος Τριμίτζιος, τον οποίο ο επίσης γνωστός Φανουράκης των απευθείας αναθέσεων θεωρεί... «μέντορα», «μεθόδευε» εδώ και μήνες να αγοράσει για... δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο στο Δροσερό, παρά την αντίθεση του ΥΠΕΞ αλλά και του Υπουργείου  Παιδείας –περιμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε την επίσημη θέση του Υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου που το τελευταίο χρονικό διάστημα συνοδεύονται παντού από τον εν λόγω εργολάβο- και το οποίο από χθες βέβαια - εμείς χαρακτηρίζουμε «Το «βοσκοτόπι» του... Στάμου», αφού η Νέα Δημοκρατία μιλάει κι αυτή για... «βοσκοτόπια»»»!! 

Μολονότι ο Στάμος στην ουσία άνθισε ως εργολάβος επί παντοδυναμίας Σγουρίδη, Χατζηευαγγέλου κλπ 

Το κρίσιμο θέμα είχε σειρά «6» και ανέφερε επί λέξει τα παρακάτω:

6. Έγκριση αγοράς οικοπέδων με τη διαδικασία διενέργειας μειοδοτικής δημοπρασίας, για την ανέγερση σχολικών μονάδων, στην περιοχή Πετρελαιαποθηκών Ξάνθης (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελης).

-Μόνο που την... εισήγηση την έκανε ο... Φανουράκης τελικά, «δεξί» χέρι του Τσέπελη και επί των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και «κολλητός» του εργολάβου Στάμου Τριμίτζιου, χρησιμοποιώντας μάλιστα το όνομα του  Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, ισχυριζόμενος μάλιστα  ότι «αφού ο Υπουργός μας ενέκρινε το ποσόν του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την αγορά οικοπέδων», κι εμείς σήμερα ζητάμε την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης!!!  

(σ.σ. Τους ενέκρινε ένα εκατομμύριο για αγορά οικοπέδου, ή ένα εκατομμύριο για την αγορά του....οικοπέδου του Στάμου Τριμίντζιου στην .... Πετρελαιοαποθηκών;; Η αφελής απορία όλων μας...)

Κι όλα αυτά όταν στην περιοχή του Δροσερού υπάρχει το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Μηχανικής που έχει αγοράσει από την Τράπεζα το δημόσιο και έχει παραχωρηθεί  στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) για να γίνει σχολείο!!!!

Ενώ στην περιοχή των Π. ΣΦΑΓΕΊΩΝ υπάρχει οικόπεδο 9 στρεμμάτων του Δήμου Ξάνθης, που ο Φανουράκης είπε όμως ότι... θα το κάνουν ανοιχτό κολυμβητήριο!!!

Έκαναν δηλαδή το πρώτο...ανοιχτό κολυμβητήριο εντός 6... μηνών όπως υπόσχονταν προεκλογικά τον Μάιο 2019, θα κάνουν και... δεύτερο!!! 

( σ.σ. Να πουλήσει το "βοσκοτόπι" του ο Στάμος, γιατί με τα...κατσίκια και το κατσικίσιο γάλα δεν τα πήγε καλά και την πουλάει πουλάει την μονάδα...και ποιός νοιάζεται για τα υπόλοιπα; Κι όσο για το σχολείο; Θα γίνει σε καμιά...15αριά χρόνια κι αν! ) 

Φυσικά μετά  τις εξελίξεις  της Τρίτης, παραιτήθηκε απο το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους ο γιατρός Σουλεϊμάνογλου Τιμούρ (σ.σ. Περισσότερα στις παραπολιτικές μας στήλες...) ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ απο την ψήφο του Πάνου Σταυρακάρα για το βοσκοτόπι του  Στάμου...και ο Σάββας Μελισσόπουλος, έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία μαζί του στο ταβερνάκι το "Θυμάρι", προφανώς για να "θυμάται" τον....αρχηγό του! Που βάζει .... "πλάτη"σε όλα, αρκεί να μείνει αυτός ο...αρχηγός!)  

OI 21 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΞΑΝΘΗΣ

Για την ιστορία του Δήμου Ξάνθης, δημοσιεύουμε τα ονόματα και των 21 δημοτικών συμβούλων Ξάνθης, που ψήφισαν και ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ την εν λόγω αγορά!!! 

Να τα θυμάται η ιστορία και να τα γνωρίζουν όλοι οι πολίτες!

1.Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ,

2.Μπαντάκ Σιαμπάν,

3.Καμαρίδης Ιπποκράτης,

4.Μπεκίρογλου Σουά,

5.Ζερενίδης Ιωάννης,

6.Ελευθεριάδης Απόστολος,

7.Ασκαρίδης Ηλίας,

8.Φανουράκης  Μανώλης,

9. Μπούτος Γιάννης

10.Αμβροσιάδης Πάνος.

*Της παράταξης του Δήμαρχου Τσέπελη

11.Σταυρακάρας Παναγιώτης

*Της παράταξης Σάββα Μελισσόπουλου

12.Γεωργιάδης Δημοσθένης,

13.Σπανίδης Μιχάλης,

14.Διαφωνίδης Χαράλαμπος.

15.Τσακιρίδης Αφεντούλης

16.Παπαχρόνης Γιάννης

*Της παράταξης  ΑΓΑΠΗ-Παπαχρόνη

17. Ματθαίος Σαββίδης

*Της παράταξης Δημαρχόπουλου

18.Ιγιαννίδης Στέφανος

19.Γουναρίδης Στέλιος

20.Χασάν Ογλού Φερτούν

21.Σταματιάδης Σταμάτης

*Οι Ανεξάρτητοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου