"Άφαντος" ο Δήμαρχος Τσέπελης απο την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, Pοιοί ήταν στον αγιασμό στο 2ο ΓΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Άφαντος για πρώτη φορά σε έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, ήταν ο Δήμαρχος της πόλης. Προφανώς θα είχε άλλες πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες....

Έτσι και για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Τσέπελης εκπροσωπήθηκε στον επίσημο φετινό αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από την γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά.

Ενώ απόντες ήταν όλοι οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι όπως για παράδειγμα ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Σουά που προφανώς φέρει τον συγκεκριμένο τίτλο, μόνο για να παίρνει την αντιμισθία του…ή δεν προλαβαίνει φτιάχνοντας καφέδες στο καφενείο του.

Αναλυτικότερα:

Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά ήχησε το πρωί της Δευτέρας (13/09) στις σχολικές μονάδες της Ξάνθης με την εφαρμογή μέτρων προστασίας, αλλά και την προσέλευση των μαθητών με αρνητικό rapid test και μάσκες.

Ο επίσημος αγιασμός για τη νέα χρονιά τελέσθηκε στο 14ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, από τον Μητροπολίτη, ενώ ακολούθησε αντίστοιχη επίσημη τελετή και στο 2ο ΓΕΛ Ξάνθης που ήταν κατάμεστο από μαθητές.

Τώρα στο κατά πόσο ο έλεγχος ήταν επαρκής ή όχι,  το γνωρίζουν οι διευθύνοντες και οι εκπαιδευτικοί.

Παρόντες πάντως στον πρώτο κουδούνισμα πλην των εκπαιδευτικών-διευθυντών κλπ ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ (σ.σ. Άφαντοι οι άλλοι δύο βουλευτές Σπύρος Τσιλλιγίρης και Μπαράν Μπουρχάν όπως πάντα….προφανώς στα ιδιωτικά τους ιατρεία) οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων Ξάνθη για όλους (Σάββας Μελισσόπουλος), Πολίτες για τη Ξάνθη (Γιώργος Χατζηθεοδώρου), ο εκπαιδευτικός και δημοτικός σύμβουλος Νίκος  Ανταμπούφης κ.ά. 














Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου