ΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΥΑΞ: Ενώ προεκλογικά υπόσχονταν μείωση στα τιμολόγια, τώρα μας....δουλεύουν! Δείτε τι λέγαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αύξησαν τις αντιμισθίες τους και από τα 400 ευρώ του Σδρέβανου, Ιπποκράτης Καμαρίδης και Χρήστος Μούρκας εισπράττουν από 1.710 ευρώ έκαστος!

-Τι υπόσχονταν  στις 24 Μαΐου 2019 ο Δήμαρχος Τσέπελης για να υποκλέψει την ψήφο των Ξανθιωτών, τι έλεγε ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ ρίχνοντας λάσπη στον Σδρέβανο για το... πιο ακριβό νερό της Ελλάδος

ΑΥΞΑΝΟΥΝ πλέον καθημερινά οι διαμαρτυρίες των Ξανθιωτών για τους υψηλούς λογαριασμούς της ΔΕΥΑΞ με καθημερινές καταγγελίες πλέον και στο διαδίκτυο, καθώς ο νέος Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης ενώ από το 2016 είχε καταγγείλει ότι «το νερό στη Ξάνθη είναι από τα ακριβότερα στην Ελλάδα», όταν όμως ανέλαβε ο ίδιος (σ.σ. Τον Οκτώβριο 2019), όχι μόνο δεν μείωσε την τιμή του, αλλά... 8πλασίασε την αντιμισθία Προέδρου και Αντιπροέδρου και από τα 400 ευρώ του πρώην Προέδρου Μαρίνου Σδρέβανου, «χρεώνουν» την επιχείρηση 3.420 ευρώ!!!

Αναγνώστης του «Μαχητή» λοιπόν έσπευσε ωστόσο χθες να μας υπενθυμίσει, τι  υπόσχονταν ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης παραμονές δημοτικών εκλογών 2019 στους δημότες!!!

Πουλώντας τελικά και στο θέμα αυτό... φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον Ξανθιώτικο λαό.

Η ανάρτησή του στις 24/5/2919 αυτούσια: 


«Μανώλης Τσέπελης (24/5/2019)

«Προχωράμε στη σταδιακή μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑΞ για όλους τους συμπολίτες μας, αντισταθμίζοντας τα ποσά, με πόρους που θα προέλθουν από την αξιοποίηση ακινήτων της εταιρίας στα οποία σχεδιάσαμε να εγκαταστήσουμε σύγχρονες πηγές παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Μανώλης Τσέπελης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Συνδυασμός Δύναμη για το αύριο»

Όπως και υπενθυμίζουμε τι έλεγε ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, στηλιτεύοντας τον.... κώ... του νυν διευθυντή του κ.Κάρτη για μια πολυθρόνα, σχολιάζοντας με νόημα, «το νερό στην Ξάνθη είναι από τα ακριβότερα στην Ελλάδα. Κατακαημένε Ξανθιώτη πλήρωνε. Εσύ τους διάλεξες».

Πράγματι Ξανθιώτη, εσύ με τη συνδρομή των Παπαχρόνηδων, των Σπανίδηδων, του Λύρατζη, του Φερτούν, του Σταυρακάρα κλπ ΕΣΥ τους διάλεξες την δεύτερη Κυριακή, οπότε και μην διαμαρτύρεσαι πλέον!

Η ανάρτηση του νυν Προέδρου της ΔΕΥΑΞ:


«Καρέκλα γραφείου έναντι 700€ αγόρασαν στην Δ.Ε.Υ.Α. ΞΑΝΘΗΣ για τον διευθυντή. Είμαι περίεργος να δώ τι κώ… θα καθίσει σε τέτοια πανάκριβη καρέκλα. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το νερό στην Ξάνθη είναι από τα ακριβότερα στην Ελλάδα. Κατακαημένε Ξανθιώτη πλήρωνε. Εσύ τους διάλεξες…».

-Βέβαια όταν οι άνθρωποι με την "πρώτη" 8πλασίασαν την... αντιμισθία τους και παράλληλα προμηθεύτηκαν λογισμικά κλπ πολλών χιλιάδων ευρώ για τα οποία είχε διαμαρτυρηθεί και καταψηφίσει και ο εκπρόσωπος του Σωματείου με τον Μούρκα να ψηφίζει λευκό...!

Πως είναι δυνατόν να περιμένουν οι δημότες την μείωση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΞ; Ιδού η απορία... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου