Τσιγδέμ Ασάφογλου: Είμαστε η φωνή των Τούρκων της Θράκης και στόχος μας είναι, να μπούμε στη Βουλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

-Το Τουρκικό κόμμα DEB θεωρεί εμπόδιο το όριο του 3%, είναι όμως έτοιμο να «ενωθεί» με άλλες για να υλοποιήσει το στόχο του

“Είμαστε η φωνή των Τούρκων της Θράκης  και στόχος μας είναι, να μπούμε στη Βουλή!” Με τη δήλωση αυτή της Προέδρου του Τσιγδέμ Ασάφογλου το Τουρκικό κόμμα DEB για πρώτη φορά ξεκαθάρισε την θέση της αλλά και τους στόχους τους να λειτουργήσει ως Δούρειος Ίππος με απότερους σκοπούς να γίνει αυτό που ήδη γίνεται για παράδειγμα στην Βουλγαρία...

«Το όριο του 3% είναι ένα μεγάλο εμπόδιο αλλά υπάρχουν άνθρωποι σαν εμάς (Ουράνιο Τόξο για παράδειγμα..) σε αυτή τη χώρα που σέβονται την ξεχωριστή ταυτότητα. Στόχος μας είναι να μπούμε στο κοινοβούλιο ενώνοντας δυνάμεις και συνεργαζόμενοι με αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΕΦ σε συνέντευξη Τύπου, την οποία μεταφέρουμε αυτούσια για να της θυμίσουμε ότι εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ κι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν φοβόμαστε την αντίθετη άποψη, ενώ στη Τουρκία όποιος τολμήσει και πει κάτι για τον Ερντογάν, πάει κατευθείαν φυλακή με χειροπέδες!!!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ..!


Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου σε τοπικά μειονοτικά Μέσα, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση του ΚΙΕΦ, η κ. Ασάφογλου δήλωσε ότι «το ΚΙΕΦ συγκέντρωσε τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης κάτω από μια ομπρέλα» και ότι είναι ένα κόμμα που «υπερασπίζεται με θάρρος τα δικαιώματα των μειονοτήτων ενάντια στις αδικίες».

Έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στις Ευρωεκλογές του 2014 και του 2019, όπου το ΚΙΕΦ ήταν πρώτο σε ψήφους στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης. «Αφήνοντας πίσω τα κόμματα εξουσίας, ζωγραφίσαμε τον χάρτη στα δικά μας χρώματα, κάνοντας έτσι τη φωνή της μειονότητας μας να ακουστεί τόσο στη χώρα μας όσο και στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλεσε τον ιδρυτή του τουρκόφρονου κόμματος Αχμέτ Σαδίκ ως ….«ήρωα» και ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν τον αγώνα τους μέχρι σήμερα, ενώ εξήρε τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαούς επειδή χάρη σε αυτόν το ΚΙΕΦ έγινε μέλος διεθνών οργανώσεων όπως η EFA και η FUEN.

«Χάρη στην EFA καταφέραμε να υποβάλουμε πολλές ερωτήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο και η φωνή μας άρχισε να ακούγεται δυνατά στην Ευρώπη», τόνισε.

KAI H ΛΑΣΠΗ!

«Ο ελληνικός, εθνικός και τοπικός, Τύπος μας συκοφαντεί»!

Ιδιαίτερη εκτενή αναφορά έκανε η πρόεδρος του DEB και στον εθνικό και τοπικό Τύπο, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια «συκοφαντεί το κόμμα».

«Ο εθνικός και τοπικός ελληνικός Τύπος προσπαθεί να μας παρουσιάσει σαν να είμαστε παράνομοι καθώς λέμε την αλήθεια και φωνάζουμε για τις αδικίες. Κάθε φορά που λέμε ότι είμαστε Τούρκοι, συναντάμε τα συνθήματα ‘’Αν είσαι Τούρκος, πήγαινε στην Τουρκία, δεν έχεις θέση εδώ’’. Ωστόσο, δεν ήρθαμε σε αυτή τη χώρα αργότερα, ήμασταν πάντα εδώ, θα μείνουμε πάντα εδώ, δεν έχουμε καμία πρόθεση να πάμε πουθενά. Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ΚΙΕΦ είναι επίσημο και νόμιμο πολιτικό κόμμα της Ελλάδας. Η μεγαλύτερη απάντησή μας σε αυτές τις πολιτικές δυσφήμησης είναι οι ψήφοι που λάβαμε στις Ευρωεκλογές.

Η ταπεινή μου συμβουλή σε όσους θέλουν να ξεφύγουν από την αλήθεια ή να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα είναι να ρίξουν μια ματιά στα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2014 και 2019. Όσοι προσπαθούν να καλύψουν τα υπάρχοντα προβλήματα, όσοι προσπαθούν να προβληματιστούν ότι όλα είναι καλά σε αυτήν την περιοχή και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, θα πρέπει να αναλύσουν πολύ καλά αυτά τα αποτελέσματα των εκλογών. Δυστυχώς, τα προβλήματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης είναι μεγάλα, η εκπαιδευτική και θρησκευτική μας αυτονομία αγνοείται, οι αποφάσεις του ΕΔΔΑ δεν εφαρμόζονται, τα οικονομικά προβλήματα επηρεάζουν πολύ άσχημα την περιοχή και τον λαό μας, δεν νομίζουμε ότι είναι τυχαίο ότι είμαστε η φτωχότερη περιοχή της χώρας και της Ευρώπης εδώ και χρόνια.

“Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλα αυτά τα προβλήματα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε η φωνή των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι μέσω του διαλόγου. Αγνοώντας το, δεν θα είναι δυνατό να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Δεν θα συμβάλει στη δημοκρατία αυτής της χώρας, αντίθετα, όσο είμαστε μακριά από το διάλογο, η δημοκρατία της χώρας θα βλάπτεται. Το όριο του 3% είναι ένα μεγάλο εμπόδιο μπροστά μας, αλλά υπάρχουν άνθρωποι σαν εμάς σε αυτή τη χώρα που πιστεύουν στα ανθρώπινα δικαιώματα και σέβονται την ανθρώπινη ουσία και ταυτότητα. Στόχος μας είναι να μπούμε στο κοινοβούλιο ενώνοντας δυνάμεις και συνεργαζόμενοι με αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε η κ. Ασάφογλου.

ΚΑΙ Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «Μ»

-Στόχος σας κυρία Τσιγδέμ Ασάφογλου είναι να μετατρέψετε την Ελλάδα σε... Συρία, Αλβανία, δημιουργώντας εκ των έσω προβλήματα, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να εξυπηρετήσετε τα «αφεντικά» σας που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και το DEB για το σκοπό αυτό...!

Δηλαδή να διχάσετε Χριστιανούς και μουσουλμάνους, ώστε με το ΜΙΣΟΣ το οποίο διασπείρετε, να  δημιουργήσετε προβλήματα!

ΔΕΝ σας φοβόμαστε...!!! Αλλά οφείλεται να μη ξεχνάτε μια και ζείτε στην Ελληνική Θράκη ότι σύμφωνα με τη Συνθήκης της Λωζάνης εδώ έχουμε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ και όχι Τουρκική Μειονότητα!!! Στο Ελληνικό κράτος ζείτε και οφείλετε να τηρείτε τη νομιμότητα, να σέβεστε τις διεθνείς Συνθήκες και να μην προκαλείτε...!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου