ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


Σε γενική κατάληψη στους χώρους των πάρκων και του πρασίνου, έχουν προχωρήσει δεκάδες καφέ μπαρ, αφού φυσικά καταλήφθηκαν πεζοδρόμια αλλά και… πεζόδρομοι και μάλιστα σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Ποιος είναι υπεύθυνος για όλο αυτό το μπάχαλο; Μα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης και φυσικά και οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης, που ωστόσο πώς να «παρέμβουν» κάπου, όταν οι πολιτικοί προϊστάμενοι αλλά και η γενική πολιτική του Δημάρχου Τσέπελη είναι «πλήρης ανοχή και κάλυψη των παρανομιών;»

Φυσικά για να γράφουμε αυτά που γράφουμε, εμείς έχουμε συγκεκριμένα παραδείγματα να υποδείξουμε που γνωρίζουμε και που ωστόσο πρώτος και καλύτερος τα γνωρίζει ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης…!

Και ποιος ζημιώνει φυσικά από την συγκεκριμένη κατάσταση; Αποκλειστικά και μόνο ο Δήμος Ξάνθης που έχει σημαντική απώλεια  στα έσοδά του!!!

Βεβαίως για όλο αυτό το μπάχαλο, φταίει και η ατιμωρησία που εξακολουθεί να υπάρχει τόσο από την αστυνομία που υποτίθεται ελέγχει τους χώρους, όσο και από την Εισαγγελία Ξάνθης που δεν έχει παρέμβει αυτεπαγγέλτως σε πάμπολλες περιπτώσεις παρά τα πρωτοσέλιδα ντοκουμέντο που δείχνουν με φωτογραφίες ντοκουμέντο ότι…

Στη πόλη της Ξάνθης αυτήν τη στιγμή ο καθείς κάνει ότι θέλει, στο βωμό των επιχειρηματικών συμφερόντων…

Ας ελπίσουμε βέβαια ότι με τον νέο Εισαγγελέα Ξάνθης κ. Ξενοφώντα Κρίτσα. που αναλαμβάνει από την Πέμπτη 16/9 επίσημα, τα πράγματα θα αλλάξουν….! Και επιτέλους θα επικρατήσει η νομιμότητα και θα καθίσουν στο σκαμνί οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι που όχι μόνο… γιατί πάνω από όλα, προέχει η προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου