ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ή ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΣΕΠΕΛΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια



ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ… «ΣΕΡΙΦΗΣ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ

Έχει παραγίνει φυσικά το «μπάχαλο» που εν καιρώ πανδημίας επικρατεί στην πόλη, όπου έχει χαθεί κάθε είδους νομιμότητας αλλά και… σοβαρότητας, αφού ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ απόφαση, κλείνουν οι δρόμοι, ταλαιπωρείται ο κόσμος και για όλα αποφασίζει ποιος;

Ο Δήμαρχος Τσέπελης που μετατράπηκε και σε… «σερίφη» της πόλης!!! Ποιος; Ο επί 31 και πλέον χρόνια, αρχιερέας της παρανομίας!!!

Που ειδικά από 1/9/2019 που ανέλαβε Δήμαρχος, η πόλη έχει καταστεί έρμαιο των αποφάσεων ενός ανθρώπου με γνώμονα τα προσωπικά (και φυσικά οικονομικά…), συμφέροντά του!!!

Τέτοιο μπάχαλο, τέτοιοι συνωστισμοί και τέτοια καραμπινάτες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και καταπατήσεις πεζόδρομων, πεζοδρομίων, πάρκων, πρασίνου κλπ ουδέποτε έχει παρατηρηθεί επί δεκαετίες στην πόλη της Ξάνθης.

Κι όμως, είναι τόσο απλό, ένας Εισαγγελέας για παράδειγμα, να κάνει μια βόλτα στους δρόμους της πόλης και μάλιστα με… αυτοκίνητο, για να δούμε αν θα βγάλει άκρη με την παρακώλυση των συγκοινωνιών, τους συνωστισμούς και το μπάχαλο!!! Μια απλή βόλτα κάντε κυρία Καραντόλα, αν δεν σας ικανοποιούν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Δηλαδή ο Τσέπελης έγινε εκτός από Δήμαρχος και ο… «σερίφης» της πόλης;

(σ.σ. Και βέβαια όλα αυτά τα κατήγγειλε το βράδυ της Δευτέρας και ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης στον αστυνομικό διευθυντή Πασχάλη Γιώρη. Μη τα κάνει όμως… «γαργάρα» στη συνέχεια!).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου