Στον Εισαγγελέα Δήμαρχος Αβδήρων και Ντίνα Ζουρνατζίδου! "Ψεκασμένος" έριξε...πετρέλαιο σε δεξαμενή νερού στο Μυρωδάτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Συνταρακτικές λεπτομέρειες σήμερα στην 13.15 στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου απο το NEXT TV.

ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΡΩΤΟΙ!

*Άμεση κινητοποίηση της ΔΕΥΑ  Αβδήρων προκειμένου να καθαρίσει η δεξαμενή να απολυμανθεί και να ξαναλειτουργήσει!

Ένα απίστευτο γεγονός σημειώθηκε στο Μυρωδάτο του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη ξημερώματα Τρίτης,  όταν άγνωστος ή ...άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έσπασαν την κλειδαριά της δεξαμενής νερού που τροφοδοτεί τον οικισμό και έριξαν μέσα.... πετρέλαιο!

Το συμβάν έγινε αντιληπτό όταν το νερό που έβγαινε από τις βρύσες απέκτησε μια έντονη μυρωδιά πετρελαίου και κάτοικοι του οικισμού επικοινώνησαν με τον Δήμαρχο Αβδήρων  Γιώργο Τσιτιρίδη και την Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ντίνα Ζουρνατζίδου  και παραπονιότανε ότι το νερό μύριζε...πετρέλαιο!

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ειδικά συνεργεία της ΔΕΥΑΑ που ανέλαβαν το άδειασμα της δεξαμενής και τον καθαρισμό της –αργά το απόγευμα το νερό επανήρθε διαυγές και καθαρό χάρις στις προσπάθειςε της Προέδρου και των εργαζομένων- ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι να μην καταναλώνουν νερό γιατί δυστυχώς κάποιος ....«ψεκασμένος» είχε γεμίσει τη δεξαμενή με πετρέλαιο!

Φήμες μάλιστα επέμεναν ότι το άτομο που έκανε το «σαμποτάζ»,  θα πρέπει να έχει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αφού έβαλε σε κίνδυνο και την υγεία των κατοίκων!!! 

Κάτοικοι μάλιστα έσπευσαν να εκφράσουν τον προβληματισμό τους στα social media και στο fb, ενώ η σχετική ειδοποίηση περί μη κατανάλωσης νερού κοινοποιήθηκε άμεσα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στο fb. 

Από την πλευρά του Δήμου Αβδήρων και της ΔΕΥΑ Αβδήρων,  υποβλήθηκε μήνυση κατ' αγνώστων από τον Δήμαρχο  Γιώργο Τσιτιρίδη και την Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ντίνα Ζουρνατζίδη που μετέβησαν στο δικαστικό μέγαρο ενώ διενεργείται επείγουσα προανάκριση για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών αν δεν είναι μόνο ένας  ο...»ψεκασμένος»! 

Ήδη το παραπάνω "γεγονός" έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη που δεν αποκλείεται να εισηγηθεί στην τοποθέτηση καμερών ώστε να παρακολουθούναι όλες οι δεξαμενές, γιατί με τους "ψεκασμένους" που έχουμε μπλέξει στην εποχή μας και ειδικά μετά την πανδημία...δεν βγαίνει δυστυχώς άκρη!!! Οχι μόνο στη Ξάνθη, αλλά σε όλο τον κόσμο... 

Συνταρακτικές λεπτομέρειες σήμερα στην 13.15 στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου απο το NEXT TV. 

ΚΑΙ η ανακοίνωση του Δήμου που είχε προηγηθεί στο fb:

Παραδοσιακός Οικισμός Αβδήρων Ξάνθης

Ανακοίνωση! Από τον Δήμο Αβδήρων ανακοινώθηκε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κλειδαριά της δεξαμενής του Μυρωδάτου και έριξαν πετρέλαιο!

Παρακαλούνται οι κάτοικοι του οικισμού να μην κάνουν χρήση νερού μέχρι νεωτέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου