Στην Αλεξανδρούπολη αύριο η υφυπουργός τουρισμού – Θα εγκαινιάσει εκθεση και θα έχει σειρά επαφών

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τον Έβρο επισκέπτεται αύριο (Παρασκευή)  η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη όπου θα είναι κεντρική ομιλήτρια στα εγκαίνια του νέου hub της Women Act.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 7 το απόγευμα   στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Εκτός της κ. Ζαχαράκη θα μιλήσουν η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ, κα Elizabeth K. Lee, η διευθύντρια του Marie Claire κα Γαλάτεια Λασκαράκη και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης. Την εκδήλωση θα προλογίσει η συνιδρύτρια της οργάνωσης κα Μαίη Ζαννή.

Η παρουσία της οργάνωσης στον Νομό Έβρου στοχεύει στη δημιουργία ενός κόμβου που θα προάγει τις αρχές της έμφυλης ισότητας και θα υποστηρίζει τις γυναίκες της περιοχής να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης και ηγεσίας στη δημόσια σφαίρα.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ώρα 12.30 μ. η Women Act θα πραγματοποιήσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης,  μονοήμερη Ακαδημία Ηγεσίας για γυναίκες επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους, με συντονίστρια την συνιδρύτρια της οργάνωσης κα Μαρία Γιαννιού.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου