Οι καλύτερες ενυδατικές νυκτός της αγοράς

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αν αισθάνεστε τρομερά κουρασμένες και δεν νιώθετε ότι δεν έχετε τη δύναμη να αφιερώσετε περισσότερα από δύο λεπτά στη βραδινή σας ρουτίνα, τότε έχετε αρκετούς λόγους να επενδύσετε σε μία καλή ενυδατική κρέμα νυχτός.

Σε έναν τέλειο κόσμο, θα είχαμε 20 λεπτά κάθε βράδυ για να περάσουμε καθισμένοι στο boudoir μας με μια μεταξωτή ρόμπα, ενώ θα κάναμε layering με προϊόντα που γεμίζουν το δέρμα και το αναζωογονούν.

Παρόλο που για τους περισσότερους αυτό αποτελεί «όνειρο απατηλό» μία ολιγόλεπτη βραδινή περιποίηση και το κατάλληλο προϊόν μπορούν να κάνουν θαύματα.

Εάν δεν είστε fan του layering -όπου εφαρμόζεται 3,4 ίσως και 5 διαφορετικά προϊόντα- και προτιμάτε να χρησιμοποιείτε ένα και μόνο προϊόν, κάντε την σωστή επιλογή. Επενδύστε σε ένα προϊόν που ενυδατώνει, φωτίζει και θρέφει εμπλουτίζει την επιδερμίδα και κάνει θαύματα ενώ εσείς κοιμάστε.

Επενδύστε στην κατάλληλη κρέμα νυχτός! Παρακάτω επιλέξαμε τις top 5 της αγοράς και σας τις παρουσιάζουμε -μαζί με mini περιγραφές για να κατανοήσετε τη δράση τους.

La Prairie, Platinum rare haute-rejuvenation cream: Κατά τη δημιουργία της Συλλογής Platinum Rare, η La Prairie εφαρμόζει τις ίδιες αρχές με αυτές των οίκων υψηλής ραπτικής, ωρολογοποιίας και κοσμημάτων -από την εξονυχιστική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι τις ειδικές συνθέσεις και την άψογη σχεδίαση των δοχείων της, κάθε δημιουργία Platinum Rare αποτελεί ένα αντικείμενο πόθου. Αυτή η συγχώνευση ανάμεσα στην τεχνογνωσία και τα οφέλη της εξαιρετικής περιποίησης της επιδερμίδας καθορίζει την επιτομή της Υψηλής Αναζωογόνησης -την υψηλή τέχνη της La Prairie για νεανική εμφάνιση. Η εμπειρία Υψηλής Αναζωογόνησης Platinum Rare φτάνει στο αποκορύφωμά της με την απόλυτη κρέμα αναζωογόνησης που σταματά τον χρόνο -Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream.

La Mer, Creme de la Mer: Η ενυδατική κρέμα της La Mer από όπου ξεκίνησαν τα πάντα. Αυτή η πολυτελής πλούσια κρέμα βυθίζει την επιδερμίδα σε βαθιά, καταπραϋντική υγρασία, βοηθώντας στην επούλωση της ξηρότητας. Επαναφέρει την απαλότητα και ελαστικότητα. Οι γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά. Ξεκλειδώστε τη δύναμη μίας λαμπερής μεταμόρφωσης, μέρα και νύχτα. Ιδανική και για ξηρές επιδερμίδες.

Dr. Sebagh Supreme Night Secret: Ύστερα από μια εβδομάδα χρήσης θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε χωρίς αυτήν την κρέμα. Η φόρμουλα είναι γεμάτη με θρεπτικά έλαια και αντιοξειδωτικά, ενώ η πλούσια, βελούδινη υφή αφήνει το δέρμα απαλό και ελαστικό και όχι λιπαρό.

Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery: Μέρα με τη μέρα οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο ορατές και η επιδερμίδα πιο απαλή και πιο όμορφη. Η αναζωογονητική κρέμα νυκτός για αποκατάσταση της επιδερμίδας Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας και αποκαθιστά την αίσθηση άνεσης. Και όλα αυτά κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν απολαμβάνετε ανενόχλητες τον ύπνο σας.

Ιδιότητες:

Shiseido, Future Solution LX Total Regenerating Night Cream:Η πολυτελής, αντιγηραντική κρέµα νυκτός Future Solution LX Night Cream αναζωογονεί το δέρµα και µειώνει την εµφάνιση όλων των σηµαδιών γήρανσης, όπως ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας. Θρέφει την επιδερµίδα κατά τη διάρκεια του ύπνου και την κάνει πιο ανθεκτική στους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση του δέρµατος. Ενισχύει την ανθεκτικότητα, την απαλότητα και τη λάµψη.

Extra Tip: Φροντίστε να εφαρμόσετε την κρέμα νυχτός που επιλέξατε σε καθαρή επιδερμίδα, σχολαστικά καθαρισμένη με προϊόν κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου