Απίστευτο! Αήθη επίθεση Φανουράκη κατά της ΠΑΕ Ξάνθη, ενώ μέλος της διοίκησης είναι η ... Σοφία Ψωμά!

Δεν υπάρχουν σχόλια


 Ο Φανουράκης κατηγορεί τον ΑΟΞ προφάσεις εν αμαρτίαις, επειδή δεν τον άφηναν εν καιρώ πανδημίας να μπει στο γήπεδο με την σχέση του και χρησιμοποιεί το αξίωμα του αντιδημάρχου για να βγάλει το  άχτι του σε βάρος της διοίκησης!!! 

 *Η πρόταση του "Μ" για τα διαρκείας,. Να τα δώσει η διοίκηση  του του ΑΟΞ στα κεντρικά πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης (Αμοιρά και Τ. Θεοδωρίδη), για να μην είναι και....υποχρεωμένη και να διευκολύνει τους φιλάθλους της Ξάνθης!!!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ίδια την παράταξη του Δημάρχου Τσέπελη, αφού ενώ στη Διοίκηση του ΑΟΞ είναι το Νο 2 του Δήμου και δεξί του χέρι  Σοφία Ψωμά, ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών Μανώλης Φανουράκης επειδή δεν τον έβαζαν επί πανδημίας στο γήπεδο, αποφάσισε να βγάλει το άχτι του, με πρόφαση την απόφαση της Διοίκησης (σ.σ. Με την οποία συμφώνησε και η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης), να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα Κ15 της Super League η αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα και αυτή να δηλωθεί στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, προκειμένου το βάρος να πέσει στην μεγάλη ομάδα για την άνοδό της στην SUPER LEAGUE 1!!!!

Σύμφωνα με τη Thrakissporto Μανώλης Φανουράκης φέρεται να χαρακτηρίζει ως «σκέτη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ» την απόφαση αυτή, σχολιάζοντας  περί «κίνησης έκπληξης» υπήρξαν απλά και μόνο επειδή «έτσι θέλουν να το περάσουν και αυτό λένε». «Είναι πολύ κρίμα η Κ-15 να μην μετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-15 (των ομάδων της super league, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ κλπ όπου συμμετείχε όλα αυτά τα χρόνια»....

Θέλοντας στην ουσία  αν και. εξωθεσμικός παράγων να διοικήσει αυτός τον ΑΟΞ!!!  Τι πέρασε τον Γιαμουρίδη στ αλήθεια; Για....Τσέπελη;

«Κάποιοι μάλλον αποφάσισαν ότι τα χρήματα της μετακίνησης των παιδιών είναι πολλά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-15 και πήραν την απόφαση να μετέχουν στη Γ ΕΠΣ, δλδ να βάλεις ένα παιδί 15 χρονών να παίζει με έναν 30αρη ή 40αρη και η κλωτσοπατινάδα να πέφτει σύννεφο!!!», αναφέρει ο "χουβαρντάς"  αντιδήμαρχος Ξάνθης που όλοι θυμόμαστε βέβαια πριν τον κάνει επί των Οικονομικών ο Τσέπελης τι ήταν αλλά και γιατί τον " εξεδίωξε" η παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους απο τις τάξεις της!!!

Και καταλήγει –σύμφωνα πάντα με τη thrakisports-  ο Φανουράκης στην διαδικτυακή του παρέμβαση ως εξής:

«Αυτό κατάντια λέγεται κύριοι υψηλόμισθοι και νεόκοποι παράγοντες, κρίμα για αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους. Χωρίς να μπω σε καμία διάθεση περαιτέρω κριτικής, θλίβομαι για όποιον ή όποιους έχουν πάρει αυτή την απόφαση».

Μάλιστα την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά κι ενώ επαναλαμβάνω, η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης και δεξί χέρι του Τσέπελη είναι μέλος στη Διοίκηση του ΑΟΞ, ο Δήμος δεν επιτρέπει ούτε στο στήσιμο ενός περιπτέρου για τα διαρκείας της ομάδος σην κεντρική πλατεία Ξάνθης!

Το θλιβερό της υπόθεσης; Ο Φανουράκης να επιτίθεται στην διοίκηση του ΑΟΞ και να μιλάει για...υψηλόμισθους και νεόκοπους παράγοντες (!), επειδή εν καιρώ πανδημίας δεν του επέτρεπαν να μπει στο γήπεδο του ΑΟΞ!!!! Κοίτα  δηλαδή ποιος μιλάει!!! 

Και με τον τρόπο αυτό φυσικά θέλει να δημιουργήσει προβλήματα και στην Σοφία Ψωμά, της οποίας ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την είσοδο στη διοίκηση του ΑΟΞ...!!! 

(σ.σ. Εμείς προτείναμε ως  Μαχητής στον αθλητικογράφο μας Γιάννη Τσιλιγγιρίδη η διοίκηση του ΑΟΞ να απευθυνθεί στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης (Σταύρος Αμοιράς) και Τάσου Θεοδωρίδη (Βενιζέλου) που είναι στα πλέον  κεντρικά σημεία της πόλης, για την διάθεση των διαρκείας. Και να μην έχει ανάγκη κανέναν!)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου