Αστειότητες! Παρών στην ομιλία Τσίπρα ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας για … θεσμικούς λόγους! Προσοχή μη "σκοντάψεις"...!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Οι αγώνες είναι για τους "μαλ..."και τους  αφανείς στρατιώτες της παράταξης, Οι θεσμικοί είναι με όλους! Πρωτίστως μάλιστα με τον...εαυτό τους! Προσοχή Απόστολε, μη "σκοντάψεις"...στα σκαλοπάτια!

Το παρών στην ομιλία Τσίπρα έδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Απόστολος Τζιτζικώστας, που ήταν μάλιστα και ο τελευταίος που έφθασε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο πριν τον ίδιο τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!! .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολλοί ξαφνιάστηκαν λέει με την παρουσία του, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε σε όσους τον ρωτούσαν, πως θεσμικά δεν μπορούσε να είναι απών, όπως έκανε άλλωστε και με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ακριβώς μια βδομάδα νωρίτερα.

(σ.σ. Δηλαδή έβαλε στην ίδια ζυγαριά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον...Τσίπρα;;;!!! Ποιός; Ο Περιφερειάρχης της ...Νέας Δημοκρατίας;;)

Ο κ. Τζιτζικώστας έκατσε στην πρώτη σειρά των καλεσμένων, πολύ κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο είχαν και μια σύντομη συνομιλία σε πολύ χαλαρό κλίμα.

(σ.σ. Ο άνθρωπος "καιροφυλακτεί" κάποιο ...στραβοπάτημα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη...και εμφανίζεται ως δήθεν υπεράνω...κομμάτων! Με γνώμονα φυσικά τα προσωπικά του συμφέροντα και φιλοδοξίες...Που μπλέξαμε! Απο τους ....Γρίβαμ σε θέλει ο βασιλιάς, στους...Αλέξη, εμείς οι θεσμικοί είμασε με....όλους και πρωτίστως με τον... εαυτό μας!!! Φαντάζομαι οτι θεσμικά θα χειροκροτούσε τον Τσίπρα όταν...έβριζε τον πρωθυπουργό. Απο ...θεσμική ευγένεια βέβαια...)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου