Παίκτρια στο “The Bachelor” από το Σπήλαιο Τριγώνου Δήμου Ορεστιάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Σήμερα το βράδυ της Τρίτης (07/09) στις 21:20 είναι η πρεμιέρα του “The Bachelor” που επιστρέφει στον Alpha και υπόσχεται να μας ταξιδέψει στον κόσμο των συναισθημάτων που ξυπνά ο έρωτας και το πάθος.

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος bachelor. 21 δυναμικές γυναίκες, τον διεκδικούν σθεναρά, ενώ εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, εκείνη που θα του «κλέψει» το μυαλό, την καρδιά και θα τον κατακτήσει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Έτσι μετά τη συμμετοχή μιας Αλεξανδρουπολίτισσας, της Ελένης Σπανού στο Big Brother (αν και έμεινε μόνο μια εβδομάδα στο παιχνίδι αφού ήταν η πρώτη αποχώρηση), στο “The Bachelor”, έχουμε τη συμμετοχή της Ντίνας, που αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα, ο πατέρας της κατάγεται από το από το Σπήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας, του νομού Έβρου.

Ποια είναι η Ντίνα:

Η Ντίνα, 19 μόλις ετών, είναι Φοιτήτρια Φυσικής και Πρωταθλήτρια Latin Χορού.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Τελείωσε Μουσικό Σχολείο. Παίζει σαξόφωνο, πιάνο, βιολί, ταμπουρά και χορεύει Latin. Είναι αποφασιστική, ανταγωνιστική και θέλει πάντα να κερδίζει. Πιστεύει ότι ο Βachelor μπορεί να είναι για αυτήν, ο ένας που μαζί του θα κάνει τη μεγάλη οικογένεια που ονειρεύεται. Μια οικογένεια σαν αυτή που μεγάλωσε και η ίδια. Γεμάτη αγάπη, σεβασμό και ευτυχία.

Όσοι τη γνωρίζουν λένε πως “δεν είναι μόνο ένα όμορφο κορίτσι. Είναι ένα όμορφο μυαλό, μια όμορφη καρδιά και το σημαντικότερο ο φωτισμός της ψυχής της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου