«ΒΟΜΒΑ» Φάνη Παπαδάκη για την απευθείας ανάθεση των 4.995 ευρώ του Τσέπελη στον Ι. Καμαρίδη για το Δροσερό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


*ΣΤΙΣ 12/2/2019 Δήμαρχε Τσέπελη, είχες ψηφίσει με τον Τσεγγελίδη ΚΑΤΑ του Γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη όταν πήρε την «δουλειά» με  απευθείας ανάθεση από τον Δημαρχόπουλο!!

*Επίθεση και από την δημοτική παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη! Δυο φορές καταψηφίστηκε ο παιδίατρος Ι. Καμαρίδης και τελικά πήρε τη δουλειά με «απευθείας» ανάθεση!!! 3.000 παιδιά έχει ο Οικισμός του Δροσερού!



 Αποκάλυψε ότι ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στις 12/2/2019 που ο γιατρός είχε άριστες σχέσεις με τον πρώην Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο και «πήρε» και τότε την «δουλειά» του Δροσερού, ο ίδιος (σ.σ. Μαζί με τον "προφητικό "τότε Γιάννη Τσεγγελίδη...), είχαν μειοψηφήσει και καταψηφίσει την εισήγηση του Προεδρείου!!! Την πρόσληψη δηλαδή του Ιπποκράτη Καμαρίδη ως παιδίατρου στον  οικισμό!!!

Ενώ ως Δήμαρχος πλέον ο Τσέπελης στις 23/8/2021 ενώ δυο φορές καταψήφισε την «πρόσληψη» του γιατρού το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, απαιτώντας γιατρό σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση για τον οικισμό, αυτός του έδωσε τη "δουλειά"των 4.995 ευρώ με... ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Ανάθεση που είχε... καταψηφίσει!!! 

Αναλυτικότερα: 

Όταν στις 12/2/2019 στη δημαρχιακή θητεία του κυρίου Δημαρχόπουλου είχε εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το ίδιο ακριβώς θέμα για την πρόσληψη παιδιάτρου στο Κέντρο Κοινότητας Ξάνθης με αμοιβή 5.000 ευρώ το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία  ενώ μειοψήφησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Τσεγγελίδης και Εμμανουήλ Τσέπελης διότι όπως δήλωσαν δεν συμφωνούν με την εν λόγω εισήγηση!  (σ.σ. Τότε μάλιστα στην εισήγηση αποφεύγονταν να αναφέρουν οι υπηρεσίες το όνομα Ιπποκράτης Καμαρίδης...)

Ενώ τώρα ως Δήμαρχος ο κύριος Τσέπελης  με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ έδωσε και πάλι το ιατρείο του Δροσερού και 4.995 ευρώ στον Ιπποκράτη Καμαρίδης, στερώντας από τον οικισμό του Δροσερού το δικαίωμα να έχουν όπως δικαιούνται καθημερινά παιδίατρο και γιατρό για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ανάγκες τους!!!

«Ο πληθυσμός του Δροσερού έχει ανάγκη από έναν παιδίατρο και έναν γενικό γιατρό οι οποίοι θα απασχολούνται καθημερινά με πλήρες ωράριο στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξάνθης!!!», κατέληξε ο Φάνης Παπαδάκης στην τοποθέτησή του.

(σ.σ. Και το αφελές  ερώτημα του «Μ». Αλήθεια η παράταξη Φανουράκη στις 12/2/2019 κύριε Φάνη Παπαδάκη, όταν ο...γιατρός την ώρα της ψηφοφορίας βγήκε για... τσιγάρο εκτός της αιθούσης, τι ψήφισε;;; Υπέρ ή κατά του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη; Περιμένουμε να μας το πεις και αυτό...)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου