4+1 αρώματα ιδανικά για το φθινόπωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και μπούμε για τα καλά στο φθινόπωρο, ανακαλύπτοντας τα νέα αρωματικά λανσαρίσματα των μεγάλων οίκων ομορφιάς, ανατρέχουμε σε αγαπημένες και πιο κλασικές επιλογές.

Κλασικά αρώματα που έχουμε οι περισσότερες στο μπουντουάρ μας ή έχουμε μυρίσει σε κάποιο κατάστημα ομορφιάς, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας.

Αυτήν την εποχή φεύγουμε από τις ανάλαφρες μυρωδιές, από τα καλοκαιρινά συστατικά όπως είναι η καρύδα, η βανίλια και το γιασεμί, και αναζητάμε πιο έντονες αρωματικές συνταγές.

Αρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στο fall mood που πλησιάζει, σε χειμερινά outfits και σε πιο cozy στιγμές.

Στο κολάζ που ακολουθεί επιλέξαμε 5 από τα πιο αγαπημένα μας και σας προκαλούμε να τα δοκιμάσετε! Ψεκάστε κάποιο σημείο του σώματος σας, να το αφήσετε να αποκαλύψει τα συστατικά του μέσα στην επόμενη ώρα και ύστερα να καταλήξετε αν το συγκεκριμένο άρωμα είναι η επένδυση που πρέπει να κάνετε αυτή την σεζόν.

Korres, Eau de Toilette Cashmere Kumquat: Λουλουδάτο, εξωτικό και ξυλώδες. Εκλεπτυσμένη μυρωδιά με απαλές νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βανίλιας. Ιδανική επιλογή για το φθινόπωρο.

Armani, My Way Intense: Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε έναν ανθισμένο κήπο γεμάτο με τα πιο όμορφα λουλούδια. Έτσι ακριβώς μυρίζει το γυναικείο Eau de Parfume Armani My Way Intense, το οποίο θα φωτίσει ευχάριστα τη μέρα σας με τις λουλουδένιες νότες του.

Chloé, Chloé: Ακούστε τη φωνή μέσα σας και πάρτε αποφάσεις με απόλυτη ελευθερία. Το γυναικείο άρωμα Chloé Chloé είναι αχαλίνωτο, παιχνιδιάρικο και αισθησιακό. Εκφράζει το στυιλ της τέλειας γυναίκας που αγαπάει τη μόδα, την κομψότητα και τη δημιουργικότητα.

Narciso Rodriguez, For Her: Άρωμα σύγχρονο και ταυτόχρονα φυσικό, γεμάτο κομψότητα, καθαρές γραμμές και οικειότητα. Το Narciso Rodriguez For Her, δένει υπέροχα με το δέρμα και σκορπίζει γύρω σας λάμψη παρακμιακής πολυτέλειας.

Jo Malone, Myrph & Tonka Cologne: Ευγενές, αισθησιακό, μεθυστικό -το νέο άρωμα από τη Jo Malone London είναι ένα νομαδικό τραγούδι της άμμου και του λυκόφωτος. Πλούσιο εκχύλισμα μύρου συλλέγεται με το χέρι από τα δέντρα της Ναμίμπια. Ζεστό αμύγδαλο, πλούσια βανίλια και εθιστικοί σπόροι tonka.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου