ΔΩΡΕΑ ΝΕΟΥ... «ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ»! 35.588 € για την κινητή μονάδα Οξυγόνου του DEB που δεν δούλεψε… ούτε μισή ώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με κατεπείγουσα διαδικασία και κοντέϊνερ και -υποτίθεται- δωρεά του Τσίλογλου, η περιβόητη δωρεά των εργολάβων του τουρκικού κόμματος 
DEB αποδείχτηκε ....φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

-ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!



Για να αποκαλυφθεί τελικά χθες από την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του next tv με τον Πάνο Παπαδόπουλο ότι ενώ έγινε τόσος ντόρος και θόρυβος, μέχρι σήμερα (σ.σ. Εδώ και 10 μήνες...!!!), δεν λειτούργησε ποτέ!!! 

Ούτε για.... μισή ώρα, διότι η συνδεσμολογία του μηχανήματος, δεν κατέστη σμβατή με τα καλώδια, μηχανήματα κλπ του Νοσοκομείου Ξάνθης!!!

Και το βασικότερο. Σύμφωνα με ομολογία του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, η περιβόητη αυτή ΔΩΡΕΑ, δεν έγινε ακόμη αποδεκτή από την 4Η ΥΠΕ !!!! Διότι με τον θόρυβο που έγινε, δεν τόλμησε ο πρώην Υπουργός Υγείας Κικίλιας να την κάνει αποδεκτή. Καθότι ήταν εμφανές οτι πίσω απο αυτήν την ΔΩΡΕΑ σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,  "κρύβονταν" το Τουρκικό κόμμα DEB και το Τουρκικό προξενείο!!!! Θα γίνει αποδεκτή τώρα με Υπουργό τον Θάνο Πλεύρη;;;!!!! 

Υπενθυμίζω τις δηλώσεις του γιατρού και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του  Τουρκικού κόμματος DEB στις εκλογές του 2019 για την συγκεκριμένη δωρεά στις 1 Δεκεμβρίου 2020!.


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη ότι η δωρεά ύψους 62.500,00€, για την αγορά της γεννήτριας οξυγόνου, είχε γίνει μετά από πρωτοβουλία και υπό τον συντονισμό του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης, από επιχειρηματίες της Μειονότητας που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα από τους κκ.: Αλή Ομέρ Κεχαγιά, Εκρέμ Τουμπόρ, Χαμδή Γιαζιτζή, Χασάν Πατρούν, Μεχμέτ Σάρ, Φατήχ Εσκή, Σαμή Ντουκιαντζή, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Συλλόγου μας.

(σ.σ. Όλοι τους εργολάβοι στελέχη του Τουρκικού κόμματος DEB)

Πιστεύουμε ότι οι κρίσιμες αυτές στιγμές, απαιτούν σύμπνοια και συστρΆτευση από όλους τους τοπικούς φορείς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην προστασία του πολυτιμότερου ανθρώπινου αγαθού, αυτού της υγείας»

-Δέκα μήνες ΠΡΙΝ λοιπόν όλα τα πληρωμένα «παπαγαλάκια» του Δήμαρχου Τσέπελη πανηγύριζαν γι’ αυτήν την... ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΗ δωρεά και λέγανε ότι θα χαρίζει... ζωές και ενώ  ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης Τάσος Καραδέδος ισχυρίζονταν χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» ότι η συγκεκριμένη μονάδα... λειτούργησε (!), ήρθε η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ στην εκπομπή από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ Γιάννη Παπαχρόνη που αποκάλυψε τα παρακάτω:

1. Η κινητή μονάδα ΟΞΥΓΟΝΟΥ δεν λειτούργησε ποτέ μέχρι σήμερα. Εδώ και 10 μήνες δηλαδή παρά το επείγον της εγκατάστασής της...Κι αυτό γιατί δεν ήταν συμβατή η τεχνολογία σύνδεσής της με την τεχνολογία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης! Δηλαδή ήταν μόνο για λεζάντα...

2. Για το σκοπό αυτό η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης ενέκρινε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 35.588 ευρώ για...συντήρηση της ΜΟΝΑΔΑΣ που...δεν λειτούργησε ποτέ!!! Μόνο 35.588 ευρώ!!!!

3. Και το κυριότερο όλων. Ο Δήμος  Ξάνθης θα δώσει μόνο για συντήρηση 35.588 ευρώ μιας  ΔΩΡΕΑΣ του τουρκικού κόμματος DEB που δεν έγινε αποδεκτή επί Υπουργίας Κικίλια και θα γίνει δεκτή με Υπουργό Υγείας τον Θάνο  Πλεύρη;;;!!! 

4. Τουτέστιν η περιβόητη δωρεά των εργολάβων του τουρκικού κόμματος DEB αλλά και του Πέτρου Τσίλογλου που έκανε –υποτίθεται- την δωρεάν του κοντέίνερ με αντάλλαγμα κάποιες μικρές απευθείας αναθέσεις απο τον Δήμο Τσέπελη!!! - αποδείχτηκε φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

(σ.σ. Και η αντιπολίτευση πλην του Γιάννη Παπαχρόνη αλλά και του Δημαρχόπουλου στην τελευταία οικονομική επιτροπή, απλά....προβάρει τα....ολόσωμα μαγιό της, βάζοντας...."πλάτες" σε παράνομες εργασίες στο Κολυμβητήριο Ξάνθης! )

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου