Στο Περίπτερο 3, stand B7 φιλοξενείται η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο: Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον, στο πλαίσιο και της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Στην Έκθεση, μεταξύ άλλων, έμφαση δίδεται και στην επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία, μέσω του θεματικού αφιερώματος «Ελλάδα και επιχειρηματικότητα», στο οποίο η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος θα συμμετάσχει με 42 Επιμελητήρια από όλη τη χώρα και 215 επιχειρήσεις-μέλη μας.

Στην 85η ΔΕΘ η οποία στόχο έχει να μείνει στην ιστορία ως η πρώτη Covid – Free μεγάλη διοργάνωση στην Ευρώπη, θα λειτουργήσει με περισσότερους από 900 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από 15 χώρες, με εκτίμηση για εξαψήφιο αριθμό επισκεπτών.

Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή: 10:00 έως 22:00

Καθημερινές: 16:00 έως 22:00

H είσοδος στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του GreenPass* για κατηγορίες εμβολιασμένων ή Νοσησάντων. Οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας είτε Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται ταυτοπροσωπία με το κατά περίπτωση πιστοποιητικό.

(*GreenPass νοείται, είτε η βεβαίωση εμβολιασμού/νόσησης SARS-Cov-2 είτε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου