Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Ε.Ο. Ξυλαγανής – Κομοτηνής μετά απο ξέφρενη πορεία οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Τ

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν 12 μετανάστες σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του ύστερα από τροχαίο στην είσοδο της Κομοτηνής

Ένας αλλοδαπός διακινητής μεταναστών συνελήφθη την Τετάρτη 4 Αυγούστου στην Κομοτηνή ύστερα από μια επεισοδιακή καταδίωξη, η οποία έληξε με τροχαίο ατύχημα.

Ειδικότερα,  χθες το μεσημέρι, στην Επαρχιακή  Οδό Ξυλαγανής – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 12 μη νόμιμους μετανάστες.

Ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Ξυλαγανή και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Κατά τη διαδρομή που ακολούθησε το όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών με άλλο όχημα, ενώ στη συνέχεια πλησίον της πόλης της Κομοτηνής ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι για την οπίσθια πινακίδα κυκλοφορίας που έφερε το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 30-7-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Σε μια δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Ιμέρου – Φαναρίου (ύψος οικισμού Μέσης), οι αστυνομικοί συνέλαβαν και δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν δύο οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου